the final solution

Har gjort lite historia såhär på eftermiddagen, nu bär det av till stallet!

sleepytime

Bild från i somras
-
Hejhej, idag är det måndag. Vaknade av väckaren och var arg och trött då jag knappt sovit något i natt så det fick bli att ta sovmorgon för att orka med några lektioner alls. Sen blev det fika och prat på station, gottgott. Helgen var som vanligt lite halvcrazy, fredagen spenderades hos Loa med bland annat spel, lördagen slutade med nattskrana-åkning och söndagen var jag i stall och fotade en spänd pålle med mannen på ryggen, samt gjorde läxor. Imorgon ska jag till sjukhuset, får se hur det slutar. Sov gott sålänge!

Mössa och nya lurar

Tro det eller ej, men jag har insett hur skönt det är att ha mössa! Jag som hela mitt liv vägrat, av okänd anledning. Till och med när jag var liten skrek jag när mamma skulle ta på mig en mössa.. I alla fall, inget speciellt har hänt dom senaste dagarna, därav dålig uppdatering. Idag var en kort dag på två lektioner, kom hem tidigt och gjorde våfflor med mamma på ett väldigt konstigt recept som från början var mer som deg än smet. Sen var det stall vilket gick väl helt okej eller nått, är då inte riktigt nöjd men samtidigt så skötte pållen sig väldigt fint i skritten och traven. Goda chickenwraps till middag och somnade framför tvn, galet sliten efter veckan men nu är det ju helg! Sov sött, over and out.
-
Nya hörlurar från skullcandy, fanns bara dessa men lite fräna är dom!

Ny header!

Hejhej! Nu har jag äntligen bytt ifrån jul-headern till en som får funka fram till våren, eller tills jag blir less. Igår var det skola som vanligt, slutar ganska tidigt på måndagar men gick ändå tidigare eftersom jag skulle till tandläkaren. Väl där fick jag vänta en halvtimme eftersom det drog över för dom före. Efter det for jag ner på stan en sväng, satte in lite pengar på mitt sparkonto och sedan bar det av hemåt. Jag höll på att somna i sängen först men sen fick jag ett energiryck och for ut och gick/sprang i en timme. Hemma väntade supergod mat! Sov garanterat gott sen. Idag har det ännu inte hänt något särskilt mer än att Desirée kom förbi på midgård och åt med mig och klassen, mycket trevligt. Nu ska jag i alla fall dra vidare till stallet, uppdaterar senare!

Two girls, one pillow

Vad man gör en helt normal fredagkväll i bushen..
-
Jag var som sagt med mannen min igår. Vi chillade och tog igen tid, bakade, spelade kort och slogs lite grann, som ni kan se. När hon åkte hem så la jag mig i sängen och tänkte se en film men somnade nästan direkt. 01.30 knackade mamma på dörren och frågade om jag verkligen skulle sova med kläder och smink. Kändes jobbigt att gå upp och fixa sig för sängen men när jag väl fick sova var det bara skönt! Vaknade ganska sent och gjorde inget alls på dagen, sen på kvällen var det tänkt att jag skulle dra till stan men hade varken ork eller lust så jag stannade hemma och spelade kort med mamma. Efter ett tag ringer Dessi och frågar vad jag gör ikväll, och inom 2h var hon här och myste med mig! Vi ha sett gladiatorerna och två filmer, eller i alla fall nästan. Det blev The Ninth Gate med bland annat Johnny Depp, och Holes som vi dock inte orkade se klart. Nu ska vi sova, GODNATT FOLKET!

Äntligen helg!

Goddag. Igår var en konstig dag, den började helt okej men sen vart den helt kaos. Slutade i alla fall helt okej med en ridtur på tant Doris (OBS: hon är alltså en ponnyhäst). Tänkte rida ut men det var så halkigt att det knappt gick att skritta så vi vände ganska fort och plumsade snö på banan, och vilken donna hon var! Jag plumsade hem på oplogade trotoarer och fick ett cp-ryck när jag var hemma och hoppade rakt ut i snön. Sprang en bit sen gick jag in.
Idag har varit en helt okej dag, varken jättebra eller dålig. Idrotten var lite seg och jag frös som en tok under genomgången. Maten var god, och salladen ovanligt fin. Slutade runt 14.45 och drog ner på stan där jag hängde med Dennis och Viktoria en stund innan jag gick och träffade Paul. Vi chillade en stund tills han upptäckte att han glömt datorn på skolan, så då lämnade han mig med Johan. Snälla pojkar som dom två är väntade dom med mig tills min buss kom och plockade hem mig. Nu har jag ugglat vid datorn i sisådär 1½h och ska fara å hämta Dessi som kvällen kommer spenderas med! Kommer bli mycket prat och mys eftersom vi inte träffats på jääääättelänge, för att inte överdriva sådär.
Men hejdååå så hon slipper vänta så länge!
Jag och fina Cajsa på matten igår!

Sovmorgon

Gokväll, inatt får jag sova 8 timmar och imorgon har jag bara två lektioner. Känns väldigt skönt då jag under dom senaste dagarna sovit 5-6h per natt. Har inte haft ork att blogga nå mycket den senaste veckan eftersom jag somnar så fort jag kommer hem i stort sett. Jag är i alla fall taggad på helg även om det kanske inte händer något särskilt, vi får se. Hör av er om ni vill hitta på något! Och på måndag ska jag till tandläkaren, har varit peppad på det i runt två veckor nu, kanske äntligen får veta när rälsen ryker och livet kan spåra lite igen, (intern)skämt åsido. Nu blire sängen, sov sött!

tisdag

"Love the kind you clean up with a mop and bucket"

"Hälsa till satan, vi hörs"

"So if you see me on the street
Don’t ask me about my passing days"



Braa Sverige!

Helt klart värd jerringpriset, Rolf Göran Bengtsson!



Helg

Hello people! En trött tjej sitter med datorn i knät och försöker att inte somna. Gårdagen var mycket trevlig, den började med att jag gick upp alldeles för tidigt enligt mig, dock i tid för att kunna fara iväg med Anna och åka bräda! Helt sjukt vad jag har saknat det, och efter några stela ovana åk så gick det faktiskt helt okej. Jag har ju problemet att jag blir så stel i knäna dom första gångerna, men sen släpper det. Mamma kom och hämtade oss och när vi kommit bara en liten bit upptäcker jag att min mobil är borta. Precis då ringer det i mammas mobil från mitt nummer, och då har jag självklart tappat den. Gick tillbaka och frågade i kiosken om dom fått in en mobil, vilket dom hade. Tack så hemskt mycket till den som lämnade in den, du räddade verkligen situationen! Vi var påväg igen, och snart kom vi hem till Anna. Det var mycket skönt att duscha, sen fixade vi oss och åt lite fruktsallad innan vi fick skjuts ner på stan och tog bussen till Gabriel för en mycket trevlig filmkväll. Fast innan det köpte vi godis på sega råttan.

Idag har jag inte gjort så mycket. Kom hem runt 12 kanske och slängde mig framför datorn. Lovis kom hit efter bara en liten stund och sen hängde hon med mig till för bara nån timme sen. Vi låg och slöade vid datorn, kikade lite på kläder, pratade, åt, och hon passade på att powernapa, haha.. Trevligt i alla fall. Nu ska jag fortsätta slöa, blir att sova tidigt ikväll!

Sov sött, folks!


Snöbräda

Hejhej, är inte alls på blogghumör, men igår var jag alltså ledig. Va i stallet på dagen och for in och tog en fika med Jonas, sen hängde jag i statskyrkan. Idag va jag i skolan sen for jag hem och sov. Imorrn ska jag och Anna fara och åka bräda, sen på kvällen blir det filmkväll. Nu ska jag sova. Godnatt.

Arty Nails

-
Hejsan, tänkte slänga in ett snabbt litet inlägg om klisternaglarna jag har på bilden!
Det var alltså Arty Nails från Viva la Diva som jag använde.

Dom var ganska lätta att få dit och formen passade mig bra, problemet var att det väldigt lätt blev bucklor, två av tio naglar vart perfekta. Jag hade på dom i nästan en vecka, hade lätt suttit i längre än en vecka dock! Dom började släppa i kanterna lite men det såg inte särskilt fult ut. Självklart släppte det först där lapparna inte låg helt mot nageln. Tror att jag kommer prova dom igen och se om det blir lättare att få dit dom. I allmänhet är jag nöjd med dom!

Tisdag

Halloj, dagen har spenderats i skolan. Trevligt att träffa alla igen men jag är så förbannat trött på mornarna och vet inte hur jag ska orka ta mig upp kl. 6 tre gånger i veckan.. Fick i alla fall springa till bussen för att hinna med den hem, men sen fikade jag lite och pratade med mamma innan det bar av till stallet. Red Loyd, i början gick han fint men lite segt och när jag begärde lite energi blev han grinig och slängde upp huvudet. Men strax gick han lika fint igen fast med energi, finfin häst! Kvällen har spenderats med en trött hjärna framför tvn och nu ska jag bara se klart csi sen blire sängen, zzz...

Håll hårt i din goda vän

Hejhej, denna dag spenderades i staden med mannen, blev inga köp utom lite käk. Massa trevligt prat om allt blev det dock! Sen for jag hem och kikade på hästsidor, och oj vad det hade varit kul att ha egen häst.. Efter en stund kom kissekatten och ville kramas lite, sötnosen. En stund senare vare käk, trevlig pratstund med mamsen och massa pepp inför sommaren!

Lördag

Hejhopp! Denna dag har spenderats med genom att ta det lugnt. Vaknade lite tidigare i morse och trodde att jag skulle åka iväg och kika på en häst men det blev inte så, så då satt jag vid datorn istället. Planen var att träffa Dessi ikväll men eftersom det inte heller blev av så ska jag nu ta bussen in till stan. Får väl se vad jag hittar på för spännande!

Feel good

Hejhej, måste inleda med att säga att gårdagen var helt underbar! Vi blev 12 stycken som mest hemma hos Oscar, och det blev buzz-spelande, sing star, jag har aldrig och massa trevliga konversationer. Tog tyvärr inga bilder men ska se om jag får sno någon av Tone senare. Innan jag for till Oscar igår så var jag i stallet, vilket också var jättetrevligt, travade ut med Loyd och Vickan på Svea, sen jobbade vi lite på banan.
-
Idag har jag inte gjort något alls, vaknade, åt frukost, låg på soffan, sen kom mamma och hämtade mig. Hemma kikade vi på film och åt hemlagad pizzza. Hängde med Lovis in på natten, vilket var länge sen så det var trevligt! Nu taggar jag bara imorrn massor, uppdaterar senare om det!
Ciao
-
Mina naglar för tillfället

Oh sleep..

..varför låter du mig inte somna? Är så sjukt trött och har legat i 40 min och försökt sova, men inte då.

Cherish what you love believing in

Fallen - Volbeat
Hejhopp, dom senaste dagarna har spenderats med en väldig förkylning. Har varit mer eller mindre konstant trött och så, men dock med humöret på topp! Kan börja med att säga att det var väldigt trevligt hos Desirée på henne födelsedag, blev fika med henne och Mikaela samt massa prat! Kom hem därifrån på kvällen och gjorde inget mer den dagen. Tisdagen spenderades med att sova länge, hänga i stallet där det blev en underbar ridtur med Loyd, han var verkligen hur fin som helst och på vägen hem stannade vi och hälsade på ett barn och hennes grandma, lite rädd var flickan men sjukt söt haha! Sedan låg jag i sängen och kurerade resten av den dagen..
-
Idag tänkte jag gå upp och rida lektion, men trött och förkyld som jag var tog jag sovmorgon och kurerade mig resten av dagen. Visserligen städade jag rummet och plockade lite, men det var inte så ansträngande. Mamma bjöd på sushi till middag ikväll, det var väldigt längesen och vääääldigt gott, tack så jättemycket! Imorrn (som egentligen är idag eftersom klockan är en bra bit efter 12..) ska jag rulla ur sängen och upp till stallet, sedan blir det att vara lite snabb med fixet för att åka in till stan och fixa lite, sedan hem till Oscar för att fira Desirée ännu mera!
-
Måste också säga att jag idag återigen ringt till en tjej som äger en häst som hon söker medryttare till, och det blev bestämt att jag ska dit på lördag och kika på den! Är sjukt taggad, så vi får se hur det slutar! Har även fixat mina naglar ikväll, nån bild på dom kommer nog upp imorrn!
Nu; godnatt!

GRATTIS!

Idag fyller alltså min kära vän och älskade Desirée år! Ska snart dit och fira henne med fika och paket, whopwhop!
Vi hörs senare, eller imorrn! Pussar å kramar
-
Tog några bilder till hennes ära, kan intyga att paketet smakade sådär...




Gott nytt ååår!

Happy new fucking year! ;D
Kom nyss hem från en trevlig kväll med trevligt folk som började på marieberg men käk (det var väldigt gott, tack så mycket!) och yatzy, sedan ner på stan i en proppad buss för fyrverkerier, efter det blev det att va med Paul ett tag och sen hem. Nu ligger Dessi redan och sover, tror jag ska göra detsamma, men det var kvällen i korthet! Kramar och nyårspussar!
-
Har inte orkat eller haft tid till att blogga nere i Västerås, men jag hade en awesome time i alla fall!

RSS 2.0