Are we getting closer, or are we just getting more lost?

Höll på att skriva såhär känner ja mig just nu, men ingen kanske fattar..
-
Godkväll! Har inte riktigt något att skriva men kände ändå för att uppdatera. Äntligen börjar jag se ett slut på alla dessa prov, efter imorgon kommer det inte vara särskilt mycket kvar. Det här veckan känns lite halvseg men det blir skönt när den är över och jag bara har en vecka kvar!!!
-
Igår red jag Bengan, som var väldigt konstig. Han kastade med huvudet och galopperade eller slängde med frambenen. Periodvis gick han ändå ganska fint, menmen. På kvällen gjorde jag klart historian som kommer redovisas imorrn. Idag har jag släppt ut hästar på morgon, powernapat på skolan på lunchen, suttit på café station och pratat skit med Emelie och chillat hemma. Har hunnit fixa klart inför bokpratet imorrn också. Har gått och blivit produktiv helt plötsligt!
-
Den glada känslan jag skrev om sist sitter i, även om jag inte är helt tokig hela tiden, bara ibland. Kan säga att det beror på flera saker, skolavslutning, taggad inför att vara konfaledare osv. GÖTT! Nu måste jag sova, har dock sovmorgon och börjar först 10.55 men ändå, är sjukt trött.

Calleth you, cometh I

Hejhej, har ingenting roligt att skriva idag. Har varit jättetrött typ hela dagen, men det gör inte så mycket. Mycket som pågår i skallen och i skolan, men ändå kan jag inte låta bli att känna mig ganska glad och nöjd med livet. Gjorde förövrigt både tyska och engelska muntliga nationella idag, tror jag är ganska nöjd med båda. Nu ska jag sova. Som vanligt när jag bloggar alltså, gonatt.

Eternity torn apart

"Some day I'll learn to love these scars, still fresh of the red-hot blade of your words"
-
Godkväll! Var några dagar sen jag bloggade nu, eftersom jag varit ute på äventyr. Nä okej jag har bara umgåtts med folk långt in på småtimmarna och inte hunnit blogga om dagarna. I alla fall, i fredags var skolan som vanligt typ, sen blev det flum på stan med Cajsa och Anna, sen drog jag hem och gjorde ingenting. På kvällen kom jag och Anna på den briljanta idén att vi skulle hitt på nå, sagt och gjort. Vi for in till stan rätt sent och umgicks med folk tills vi typ somnade på stället. Lördagen var seg men till sist släpade jag mig iväg med mamma till ersboda och kikade på lite grejer. Hittade dock inget annat än massa nödvändigheter på apoteket. For hem och åt och så. Började kolla på ESC sen fick jag för mig att dra till en kompis och se det och så blev det. Låg och snackade typ hur länge som helst och så blev det att jag sov där.
-
Denna dag har det inte hänt jättemycket. Körde hemåt och for förbi på SURF en jättekortis sen hem på riktigt. Satt med datorn en stund och hoppade sen in och duschade. Chillade ett tag sen drog jag och mamsen in och åt på eurasia. Var inte lugnt gott! Rullade typ därifrån sen. Nu ska jag nog ta och försöka sova så jag orkar med skolan imorrn efter helgens korta sömnstunder. Sov sött!
-
Nån random bild, whopwhop!

I'm fuckin' famous!

http://www.vk.se/637130/olja-i-rondell-vallade-olycka
Som dom flesta nog hört vid det här laget trillade jag med moppen i morse, eller ja, när jag skulle till skolan (vilket var strax innan elva). Det låg en stor grej, vilken tydligen kallas oljetråg, på vägen och efter den låg de nå mörkt vilket var olja. Jag tog det lite extra lugnt och tänkte att SÅÅ halkigt kan det väl inte vara! Men jo. Moppen försvann under mig och jag ställde mig upp rätt förvirrad. Drog upp moppen från marken och strax efter stannade en tjej som hjälpte mig att släpa in den till kanten eftersom jag stod typ mitt i en rondell. Ingen aning om hur lång tid det här egentligen tog, men det kändes som att det gick rätt fort. Det stannade en man som kört på det här oljetråget med bilen också, tydligen nån som jobbade för kommunen. Nån av dom ringde upp polis, eller räddningstjänst eller nåt. Hursomhelst var båda dom där efter ett tag och tog uppgifter. Ingen aning om vad jag sa till dom egentligen.
-
Men i alla fall, jag är okej, har skrapsår på båda knäna och ett litet på armbågen. Haltar lite lagomt då jag tydligen slog i vänster knä hårdare än jag trodde, vilket jag inte märkte förns några timmar senare. Så rent fysiskt är det små skador, det obehagliga va ju att jag vart chockad och hade typ noll koll. Började grina flera gånger om utan någon egentlig anledning. Moppen är för övrigt okej, ett handtag hade vridits så bromsen låst sig, men det var inte så svårfixat. Dock har den skrapsår på ena sidan, stackarn.. Känns bra att jag gjorde bort lite nationella på eftermiddagen även om jag inte riktigt var helt på banan då heller. Synd att det inte blev någon ridtur bara, jag har ju äntligen hittat en kompis att rida med.
-
Sjukt svamligt inlägg, men vill ni veta nåt får ni väl fråga haha! Blir nog ingen idrott för mig imorrn heller, aja måste sova ändå. Nattinatti!
-
Sämst bild, men tack skolsyster för att du plåstrade om mina knän!

Think about it

Hahah åh, jag måste ju ändå ha en av världens sötaste katter. Hon jamar typ aldrig utan har bara små lustiga ljud för sig, men när hon vill nånting så jamar hon som en tok ibland. Nyss ville hon in i garderoben, så då satt hon och kollade på mig och gjorde sig så söt som möjligt, sen jamade hon typ världens sötaste jamning. När de inte hände nåt jamade hon igen, hahah man måste ju bara älska tokkissen.
-
Okej det där kanske va jätteointressant, men tur att det är min blogg och att jag kan skriva vad jag vill! Idag har jag varit i skolan, förvånad va? Knappast. Försov mig lite och passade på att springa förbi skolsköterskan så jag fick bekräftat att det inte var något större fel på mitt finger, bara ett brustet blodkärl. På eftermiddagen hade vi inga lektioner, skulle bara göra en utvärdering, så de va chill. Drog hem och slappade ett tag innan det var middag och sen pluggtime!
-
Imorrn blir det lååång sovmorgon, börjar inte förns 10.55. Har svenska, sen lunch, sen en eftermiddag av bara språknationella. Hoppas det går bättre än det känns som att det kommer gå. Nu krafsar kisse på insidan av garderobsdörren och vill ut, got to go! (Skoja, nu tog hon sig ut själv!)

If that's what you're into

Hellåå! Sjukt uppånervänd dag, med höga toppar och låga dalar. Mattenationella i morse kan ju typ dö, så dåligt gick det. For hem och var tokförbannad men efter lite fika började det släppa. Drog iväg till stallet och tänkte att jag var tvungen att vara lite snabb, men så blev verkligen inte fallet. Plockade in Bengt som inte hade lust att vara i stallet själv så han gnäggade och hade sig. Lyckades på något underligt sätt klämma fingret, men tänkte att det inte var så farligt. Red på banan med Elin, och killen skötte sig helt okej, var lite uppe bland molnen från och till. Mona och Sussi kom hem och sa tyckte att jag skulle skutta lite, så vi plockade på mig sporrar och väst och hoppade lite, tills Bengt inte hade lust längre. Ingen lust alls faktiskt. Vi försökte med alla möjliga medel få honom över kulverten mer än den gång han skuttade, men det gick inte. Nåja, några fina språng på andra hinder blev det i alla fall, och glad var jag ändå!
-
Var lagomt stressad att hinna hem och duscha innan stöckegänget skulle samlas på bowlinghallen för käk och bowling. Trevligt var det där i alla fall, även om mitt långfinger, som numera är blått och ganska svullet, gjorde rätt ont. Fixade också en kompis att rida med på torsdag vilket känns sjukt kul! Nu ska jag försöka sova och laga min hjärna, som känns som en mosad potatis. Imorrn är det inget särskilt i skolan, men på kvällen måste jag plugga inför tyskanationella på torsdag. Sleep tight!
-
Bild på det skutt då vi faktiskt kom över kulverten!

Time, is a reason why we fight to stay alive

Godkvällers! Har inte kunnat blogga i helgen eftersom jag var ute på Norrbyskär. På torsdagen gick jag upp och for till stallet, tog en mysig barbackatur ut på Bullen i duggregnet och for sedan hem. Lite stressigt blev det i slutändan men inte särskilt och jag hann i tid till färjan där jag hittade Raphaelle och Cajsa. Snackade massa på väg ut och på väg till gården.
-
Vi har hunnit med massor under helgen som varit, men bland annat så har vi tagit en rundtur på gården, varit på muséet, varit på andakt, gått igenom tjänster och annat om KFUM, haft TSU övningar, planerat lägret, lyssnat på föreläsning om psykiska diagnoser, gått första hjälpen utbildning och pratat om gårdsrelaterade skador, skrivit kontrakt och provat ledartröjor. Även bastat, dansat/hoppat runt, spelat brännboll, spelat fullkontaktsbasket, sprungit runt och lekt med en tennisboll, ringt och grattat Oscar som fyllde 20 (han fick en hel manskör som sjöng för honom!) och hittat på spökhistorier där jag slutade som enda överlevande! Samt massa mer som jag inte orkar skriva upp.
-
Riktigt rolig helg med andra ord, är dock stört trött i skallen efter den och dagens lektioner vart inte särskilt fokuserade på. Svängde förbi tandläkaren i eftermiddags eftersom jag bet sönder tandställningen på två ställen i helgen, mentos var boven... Hann även med att träffa Jessica och Erik en snabbis på stan. Erik fyller ju faktiskt 18 så grattis igen! I samband med det åt jag också årets första glass på stan. Imorrn är det mattenationella som gäller hela dagen. Efter det blir det snabbstall och sedan in på bowlinghallen för middag och bowling med stallgänget. Nu ska jag gå och snyta mig sedan sova, stackarn här är ju fortfarande inte av med förkylningen...
-
Tog inga bilder alls i helgen, men titta vilken söt!


Ge mig en drake

-
-
Så jävla mäktigt det hade varit...

Thanks

Alltså det är galet vilket liv jag lever och vilka bra vänner jag har! Okej visst, engelska nationella (hör & läs) gick väl sådär i morse, men jag orkar inte bry mig. På matten och samhällsen var jag helt ofokuserad men spela roll! Vi hann sitta ute och glassa i solen på lunchen i alla fall! Drog i alla fall hem när vi slutade och slog på musik på högsta volym. Inte riktigt, men nästan. Käkade lite ben&jerry's och drack te. Tog fram grejor som ska packas. Dessi och mami kom hem och jag och mannen min hann flumma en hel del innan vi käkade, gjorde oss klara och drog in till stan för grillning med främst klassen. Asnajs folk, mycket snack och skratt. Som sagt, goa vänner! Körde hem i lagom tid, nu är jag lagomt trött (läs: väldigt) och ska sova.
-
Helgen kommer spenderas på Norrbyskär, dit jag åker imorrn klockan tre. Det kommer förmodligen snackas en del men också planeras läger inför sommaren och så vidare, jag är sjukt taggad! Kommer hem på söndag eftermiddag någon gång. Sov gott och dröm söta drömmar så hörs vi kanske inte förns söndag!
-
Dessi hittade änder att mata, sen skrämde Lisa iväg dom.....

Hey baby

Sjukt vad den här dagen känns bra, såhär i efterhand. Samhällskunskapsprovet kändes ändå helt okej, jag är nog nöjd och tror att jag får det betyg jag ville ha på den. På naturkunskapen borde vi pluggat ordentligt eftersom vi har redovisning nästa vecka, men det spårade ganska snabbt och blev till massa prat. Dock hade vi det väldigt trevligt så skit samma! Go lunch och mattelektion efter det, som jag inte orkade engagera mig på. Stod och snackade med Pia ett tag innan jag for, trevligttrevligt! Körde och handlade lite, bland annat en ben&jerry's, mumss..
-
Hästvarning! For till stallet i lagom tid där jag upptäckte att massa trevligt folk var tillbaka. Skulle rida Bengt vilket kändes askalas. Fick springa med en ponny då veterinären skulle kolla om hon var halt. Lite jobbigt var det eftersom jag fortfarande är förkyld. Gjorde ordning hästen och fick veta att vi skulle skutta, och blev sjukt nervös men ändå taggad. Hämtade väst som jag inte använts på länge. Sadlade och gick ut, och red fram på en häst som var lite över allt. Började hoppa fram och fick lite ordning och allt kändes helt plötsligt mycket bättre. Vi skuttade runt på lite allt möjligt, tog stöckegrinden med lite tvekan men efter nån gång gick det bra. Till slut blev det att skutta över muren, vilket ponnyn bestämde sig för att göra från stillastående, haha. Kändes som att jag flög rakt upp men ändå hade kvar balansen och landade i sadeln skrattandes med stigbyglarna på fötterna och tyglarna i händerna. Provade igen med bättre resultat och avslutningsvis hoppade vi plank-mur-oxer vilket gick vingligt men ändå bra.
-
Jag måste säga att jag är sjukt nöjd med lektionen idag. Hade inga förväntningar då jag inte visste hur han va i hoppningen. Hade inte ridit honom på flera veckor så vad han skulle vara på för humör idag hade jag ingen aning om. Nä stört kul var det, långt ifrån felfritt och stilhoppning var det inte, men jag fick honom över hindren och det var det som räknades! Galet hur mycket jag älskar stöcke ponnyförening.
-
Nu blir det sova, imorrnbitti har vi engelskanationella, hör och läsförståelsen. Wish me luck!
-
Gammal bild på mig och Van Diesel, som såldes för nåt år sen typ.

I will rise

God kväll! Ikväll är jag trött och har massa huvudvärk, så jag hoppas att jag får somna fort och sova gott till skillnad från natten till idag då jag inte kunde somna och vaknade typ 4.18 och hatade livet. Var lite halvgrinig hela dagen och somnade en stund efter jag ätit middag, sedan vart det att fortsätta pluggapluggaplugga. Var förövrigt jätteäckligt att köra hem i spöregn och rätt hård blåst, men jag lever. Shit vad jag svamlar, gonatt!
-
Random...

Find me somebody to love

Hejsan! Denna helgen blev mycket mer fartfull än jag först trott. Igår trodde jag att jag bara skulle vara på konfirmandfestivalen, men det slutade med att jag träffade Nadia en snabbis på stan, for på konfirmandfestivalen och hjälpte till med ett lekpass. När vi satt och utvärderade ringde Petter upp mig och sa att dom var några som skulle grilla, så jag drog dit och kände mig som en outsider tills det kom några jag kände. Dock vart vi inte så många så vi bestämde oss för att dra till ett födelsedagsparty där det var massa midgårdare. Var kanske inte så kul som jag hoppats på men ändå roligare än att sitta hemma, och vi passade ju på att gratta Petter som fyller 18 idag, grattisgrattis! Körde bredvid Paul hela vägen till stan, stackarn fick cykla rätt fort för att hänga med.
-
Denna dag har spenderats sovandes och slöandes. Vaknade på fel sida och det höll tyvärr i sig hela dagen, kanske för att jag inte orkade göra frukost förns jag var väldigt hungrig. Imorrn blir det att råplugga inför saamhällsprovet på tisdag. Är ganska sur på mig själv just nu för att jag inte börjat tidigare men det är ju som inget att göra åt saken.
-
Goodnight daaaarlings!


Dansa pausa..

-
.. var låten vi fick dansa till i morse på idrotten. Sjukt kul var det men jag ville inte direkt satsa med min hosta /förkylning så jag satt ner lite nu och då. Var en ganska lugn dag idag och på naturkunskapen skulle vi jobba med ett grupparbete, så vi gick och satte oss under en trapp där det var ordninggjort så det var jättemysigt! När vi slutat drog jag ner på stan och snabbfixade lite innan det bar av hemåt. Runt halv sex kom Emelie, Fanny och Amanda till mig, och eftersom Amanda säljer grejor för mary kay så hade vi smink/hudvårdskväll. Jättemysigt var det, och jag fick paket, whopwhop! Efter det så käkade vi tacos tillsammans och sedan droppade dom av och jag satte mig och såg en värdelös film. Imorgon blir det konfirmandfestival och forhoppningsvis ta en fika med Nadia som jag inte träffat på jättelänge! Sov sött

10/5-2012

Fyfan va go dag de här har varit. Fick igen religionsprovet med ett resultat som är allt annat än något jag kan klaga på. Matteprovet jag skrev idag har jag en ganska good feeling om. Och laserdome, det var AWESOME! Så stört roligt, synd bara att min kära make satt fast på ett tåg och inte hann in. Vi vart en blandad kompott av nio stycken, plus lika många randoms på första omgången. Det gick sådär, laget kom tvåa och jag kom elva. Jag hade tre platser bokade för en andra omgång men det var ingen som ville joina, så det blev jag, Teo och en massa knattar som var ungefär till midjan på mig. Vårat lag ägde, haha. Bara småpojkar som var helt galna! Vi vann (såklart, hehe) och jag kom 3a.... Väntade på Dessi som kom till stan hungrig och ganska less. Vi tog en hamburgare på megazone och snackade en stund innan hon for till hästen och jag hem.
-
Hittils har den här veckan varit helt okej, jag hostar dock som en tok typ konstant. Var hemma i måndags då jag knappt fick sova, men då jag och mamma ändå skulle in och hämta matteboken tog vi en sväng förbi myrorna där jag hittade en kavaj och en jeansskjorta för en lagom peng. Tisdagen var jag i skolan trots att jag knappt sovit då vi hade lektioner jag behövde vara på. Stallet på eftermiddagen var trevligt och Loyd jobbade på finfint!
-
Resten av veckan ska spenderas kurerandes. Känns skönt att vi inte har några prov förns nästa vecka så plugget får vänta ett tag. Måste försöka styra ihop planerna för helgen, vet inte riktigt hur det blir med saker och ting, men troligtvis blir det att hjälpa till på konfafestival på lördagen. Om jag inte åker ut till Norrbyskär då. Nu ska jag försöka somna även om jag knappast tror att jag kommer göra det än på ett tag. Nightynighty!
-
Mysbild från i tisdags då vi satt ute i det fina vädret!


Bra helg

Godkväll, måste få säga att det har varit en bra helg den här helgen. I fredags for jag ju då till mannen min och sov där, mycket trevligt var det och mycket snacks käkades! Kom hem ett tag innan middag på lördagen och efter lite velande fram och tillbaka for vi in till stan och hyrde film och köpte grejor så vi kunde göra pizza. Filmen vi såg hetter typ Thorne, och var relativt värdelös. Hängde inte riktigt med och den var seg, dessutom två timmar lång. Pizzan däremot var toppen!
-
Idag gick jag upp relativt tidigt för att vara mig på en helg i alla fall. For in till stan där vi i ledarteamet träffade dom som ska gå ridkonfens föräldrar, och konfirmanderna då. Var ganska slappt, vi fikade, hjälpte dom att prova lite kåpor och så. For hem och har bara tagit det lugnt sedan dess. Ätit och duschat typ. Nu ska jag ta och försöka sova lite, måste dock berätta att nyrakade ben (med nya rakblad) i en nybäddad säng, det är en toppenkänsla! Nattinatti!
-
Tar typ aldrig nå nya bilder, men den här tror jag inte jag har laddat upp förut!

Myskväll

Brb, drar till min kära Dessi ikväll och sover där! Det blir nog att fika lite och se någon film och bara mysa. Satt nyss och sov framför tvn så jag är rätt trött. Annars har jag inte så mycket planerat i helgen, ska nog bara ta det lugnt. Skriver sen nån gång!
-
Sushi till middag ikväll!<3


Så sinnes glad!

Den här dagen har varit sjukt bra, och dessutom känns det som att jag gjort massor! Engelskanationella i morse gick okej, men det orkar jag inte tänka på. Vi slutade tidigt från svenskan, och jag kunde lugnt äta min lunch, som förövrigt var god, för att sedan lugnt köra upp till sjukhuset. Satt och väntade en lagom stund på min tid, som var avklarad på 3min då jag bara ville klippa av en pinne som petade hål på min kind. Kändes ruggit bra efter det. Hade fått ett sms av the phone house där det stod att min mobil var lagad. Åkte ner utan förhoppningar och får veta att den har ny skärm och nytt framstycke, så den ser mycket snyggare ut nu! Lycklig i själen skuttade jag därifrån för att köpa lite saker på konsum innan jag brummade hem på min moppe, som går precis så bra som jag vill att den ska göra.
-
Väl hemma så fikade jag och mamsen go kladdkaka och go fruktsallad och gott te, stört gott helt enkelt. Tog det bara lugnt och sedan drog jag till stallet, i lagom tid. Fick veta att jag skulle rida Loyd vilken kändes bra. Tänkte att jag skulle rida ut när Sussi säger att jag kan fara ut typ en halvtimme sen komma tillbaka så ska jag få skutta lite på banan. Pulsen steg nästan där och då och jag blev sjukt taggad. Har inte hoppat på hur länge som helst! Gjorde ordning killen och for ut. Efter lite småtjafs var han toppenfin och jag red in på banan och kände mig nöjd redan där, ingenting skulle få förstöra. Tog galopp och drog upp tempot lite. Skuttade. Igen, igen och igen. Kvävdes halvt ihjäl då jag knappt fick någon luft. Men jag var bara så stört lycklig och glad, allt kändes så sjukt mycket bättre än det gjort på sista tiden. Skrittade ut lagomt trött i kroppen. Gjorde killen lite extra fin efter ridturen.
-
Efter stallet då jag kom hem väntade toppengod mat, kyckling med mango chutney och fetaost och curry, muuuums. Käkade framför tvn med käramor. Fastnade där i några timmar, sedan dusch. Och nu sova. Fyfan vilken bra dag det här har varit. Enda dåliga är då att jag är stört förkyld. Har tyvärr inga bilder, men vad gör det? Gonatt sweethearts!

I could never live the way they want

Godkväll! Den här dagen har varit som vanligt med skola, skrev ett religionprov i morse som jag inte har en aning om hur det gick på, men jag är glad ändå. Har ju en kladdkaka som står och svalnar nu så! Hur som haver, valborg ägde fett.
-
Kvällen började hos Lisa med gooo ceasarsallad till middag. Vi åkte ett helt gäng till campus där vi kikade lite på majbrasan men mest pratade och virrade runt. Letade toa och skrattade, massor. Levde livet, var stört glad. Vart förvirrad om vars folk skulle fara, bestämde mig för att dra till Holmsund och tog Dessi med mig. Snacket fortsatte dock med andra människor. Vi spelade spel och åt godis, hihi. For hem i rätt lagom tid för att fortfarande leva. Och det spelar ingen roll vad mannen min säger, det var jag som räddade henne när hon vaknade upp blödandes! Man har ju inte första hjälpen-certifikat för inget, heheheh..
-
Nu ska jag tjocka mig med kladdkaka! Känns bra att uppgifterna i skolan numera är jämnt fördelade, ser det ut som i alla fall. Hugs and kisses!
-

RSS 2.0