25e december

Gokväll!
Idag har jag varit sjukt förvirrad och väldigt trött, eftersom igår var en händelserik dag. Jag började min julafton med att frivilligt gå upp kl 7 (!). For med Linn till stallet och visste inte om jag också skulle få rida men tänkte att det skulle bli kul ändå. Väl där så visade hon mig runt och sen gick vi och åt gröt. Efter det gick vi och blev tilldelade varsin häst, jag fick rida en stor kille vid namn Mozart. Han var trevlig, dock lite seg och stel men han jobbade på fint. När vi var klara med dom första hästarna fick vi rida varsin till, jag fick en ponnytjej som heter Heather. Dock var hon halt så jag skrittade bara. Även hon en väldigt trevlig häst och inte alls en som sparkar vad jag märkte, som jag då blivit förvarnad om.
-
Jag kom hem och la mig i badet där jag somnade och vaknade kanske 1½ timme senare.. När jag gick upp så la jag mig på sängen och somnade ytterligare ett tag. Sen kom mamma hem och började peta på mig så då gick jag upp och satte igång med det sista julstöket. Jag gjorde en apelsinpannacotta och mormor gjorde en västerbottenpaj. Innan vi satte oss och åt så blev det något galet med spisen, den small och blixtrade till och proppen gick, vi provade igen och då hände samma sak (idag när vi provade sätta på den funkade den dock som vanligt). Vi åt i alla fall och sen var det dags att öppna paket. Jag är absolut nöjd med mina paket, fick bl.a. kläder, bodybutter, presentkort på gina, nya converse, smink m.m.
-
Idag hade jag då tänkt att fara ner på stan och handla lite, men istället råkade jag somna om när mamma väckte mig och vaknade sen alldeles för sent. Insåg sen att många affärer ändå var stängda idag. Tog en slapp dag framför TVn, och nu ikväll kom Göte (en kompis till familjen) och Linn (alltså min kompis) över på fika och lite kortspel. Nu sitter jag och slöar i soffan, ska snart gå och lägga mig.
-
Tack så jättemycket mamma och mormor! <3
Lite bilder på julklapparna och på pannacottan

-

-

-

-
Man ser inte riktigt alla kläder menmen..

-
Mest oväntade julklappen, inget jag hade önskat men ack så roligt
med nått helt annorlunda!


(Fick lite mer men det är inte med på bild)

Nu äre jul igen

Heeej! Idag är jag trött, jättetrött. Vaknade och ville inte röra på mig men till slut tog jag mig upp och gjorde mig klar, sen drog jag till Elias och Linn, och med dom har jag tillbringat dagen. Vi har bland annat spelat amnesia vilket inte var så läskigt som jag trodde, men skulle inte vilja spela det själv på natten typ. Nu ska jag snart gå och handla lite grejer inför julaftonsmaten! Tror det kommer bli asgott med västerbottenpaj och annat till varmrätt, sen pannacotta till efterrätt. And yes, you should be jelly om du inte har smakat min pannacotta, den är nämligen bäst.
-
Som många nog vet så åkte jag ju bil till Västerås igår (en jävla massa tjat om Västerås nu, jag vet..). Så det är förmodligen anledningen till att jag är sinnessjukt trött. Hände absolut inget speciellt alls under resan, jag sov halva vägen. Fast just det, vi såg hela 7 st med one piece (jag själv inräknad) när vi käkade i Tönnebro. Hur fasen blev det så populärt?
-
Nej nu; köpa käk! KRAAAM

We all want something else

Gokväll! Dagen har svängt upp och ner med väldig fart, men den slutade på topp i alla fall! I morse fick jag veta resultatet på psykologiprovet vi skrev i måndags och var inte alls nöjd, efter psykologin jag skrev idag kändes det dock lite bättre, tror jag får det betyg jag tyckte kändes rimligt i kursen. Sen till matteproven så tyckte jag att världen kunde gå under igen, men det gick väl helt okej, varken bra eller dåligt. Efter matten fick jag för första gången i hela mitt liv ångest över att jag inte skulle få träffa klassen på ett tag. Plugget kommer jag inte sakna men alla fina människor.. Väldigt skönt att sen få komma hem och fixa och dona, packa, göra ännu mer julgodis (!) och packetera det finfint! Nu står fyra gulliga burkar godis i kylen och väntar på att få bli uppätna!
-
Men hur som helst så är jag så sinnessjukt taggad på imorgon, även om det innebär att resa minst 9h i bil, men sedan är jag i gamla goa Västerås! Som jag har längtat och taggat. Tror nog att jag kommer smita över till Elias och Linn det första jag gör, har saknat dom sen i somras. Eller okej, allra först ska jag ju självklart kramas med min kära mormor. Känns sjukt segt att gå upp runt 5.00-5.30 någonting, men vad gör man inte..
-
Sov nu så gott så hörs vi i bilen eller när jag är framme!
Kommer sakna denna snygging, ledsen att jag inte ids redigera bilden!

Nattuggla som vanligt

Hejhej! Nu är nattugglan i farten igen, lär sig visst aldrig.. Idag har det inte hänt något speciellt alls känns det som, jag var i skolan och sen for jag till sjukgymnasten vilket inte gav nånting alls. Sen kom jag hem och satte mig och åt och pluggade. Har även bråkat massa med bloggen som ni (förhoppningsvis) ser. Imorgon är det onsdag, då är det psykologiprov och matteprov. Jag är dåligt förberedd, eller? Jag vet knappt själv hur mycket eller lite jag kan för tillfället men jag orkar helt enkelt inte bry mig!
-
Igår var en trevlig dag, psykologiprovet gick helt okej och sen for jag ner på stan med mamma och hittade ett par nya svarta jeans eftersom två par av mina bralls har gått sönder, såhär lagom till jul och allt. Väl hemma så fick jag håret färgat, blev rött på utväxten annars inte så rött som jag önskat men jag nöjer mig såhär tills vidare i alla fall. Just det, efter mycket om och men bytte jag profilbild på facebook idag så ni får se den helt enkelt så ska jag gå och lägga mig. Puss och kram!
(är det inte en otroligt söt dinosaurie på bloggen förresten?)

Dag fem

Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga

Emilia Clarke



Natalie Martinez


Megan Fox
- dock innan hon opererade sig massa
Analeigh Tipton


Emma Watson


Sopie Turner - trots att hon är ung är hon väldgt söt

Julmys

Hejhej! Idag har jag vaknat för sent, inte hunnit duscha och dragit till surf där jag skulle hjälpa till i stallet på genrepet inför julshowen imorgon! Det var lite kaosartat vissa stunder då jag kände att jag inte hade koll och det inte alltid fanns någon där som hjälpte mig, men det löste sig. Är riktigt taggad på imorgon och hoppas att det kommer mycket folk eftersom jag vet att julshowen kommer bli asbra! Räknar med DIG.
-
Skulle egentligen hittat på något ikväll tänkte jag men det blev inte att fara iväg någonstans eller få hit någon, så istälet bestämde jag och mamma oss för att baka lite julgodis som vi tar med ner till Västerås sen, så ni som ska träffa mig där kan säga till så kanske ni får godis.. Det blev asbra trots att vi inte kunde göra klart allt, chokladen tog nämligen slut... Ska baka mer imorgon och kanske på måndag sen så kan jag slänga upp en bild på allt!
Kom på SURF's julshow imorgon (söndag) kl 18.00, du kommer inte ångra dig!


Sova,plugga,sova

Hejhopp! Ledsen att jag inte har hunnit blogga något alls på sista dagarna, men all min tid går till skola och att sova känns det som. Igår var jag i alla fall på julbord. Mycket trevligt att träffa alla! När jag kom hem somnade jag, vaknade klockan tre på natten i min säng och undrade vars jag var, jag gick upp och tvättade bort sminket och gick på toa och insåg att jag hade åtta timmar kvar att sova, skönt. Hade samhällsprov också, kändes som att det gick åt skogen, men är trots det nöjd med betyget! Idag började jag då 12.50 med endast en lektion, NK. Vi redovisade, lyssnade på några redovisningar och fikade, sockerchocken efter det var inte nådig. Tog 15.40 bussen hem och for till stallet i regnet, trevligt trots att man blev blöt och kall och hästen var knäpp. Nu är jag helt slut och som vanligt funderar jag varför i hela världen jag inte kan gå och lägga mig i tid? Helt klart mitt största problem, så Godnatt!

Vad som händer när 31 elever fixar fika och dricka..

Dag fyra

Sju saker du tänker på ofta.
1. Skolan
Går det ens att undvika att tänka på skolan när man hela tiden har prov och läxor?
2. Min vänner
Jag älskar mina vänner, och tänker ofta på dom och vilka ja saknar. Synd att man varken har tid eller pengar till att hålla alla kontakter starka.
3. Pengarna..
..som bara verkar rulla ut. Usch och fy och blä vad det är jobbigt men det känns som att jag aldrig har pengar när jag behöver dom.
4. Pojkar
Knasiga varelser, nästan lika konstiga som tjejer. Aldrig blir man klok.
5. Västerås
Okej, jag saknar det inte på samma sätt längre, men visst hade det varit roligt att åka dit fler än en gång per år.
6. Planeringen av tiden
Finns så mycket jag vill göra, men det känns som att jag har så lite tid. Att jag dessutom är nästintill konstant trött gör ju inte saken bättre. Och att jag sitter uppe nu gör mig bara mer frustrerad..
7. Stallet
Är man hästnörd så är man!

En oredigerad sneekpeek på vad jag bråkar med just nu!

The fire burning down my happiness..

.. but i will rise.
Lite volbeat såhär på natten

Hejhopp! Idag har jag inte gjort ett skit, förutom att läst ett öga rött. Lite seg dag, men what to do? Har inte haft ork till att blogga tidigare idag så de får bli ett kort inlägg nu innan jag somnar. Ska slänga in bilder på vad jag och mannen gjorde hela lördagkvällen också, men det kommer först när jag hunnit redigera dom lite. Imorrn äre bokprat som gäller, sen kanske stan eller nått, känns lite segt med massa plugg sista tiden innan jul, men nu äre ju fan bara 12 dagar kvar te jul! Peppa så nanting! Känns dock lite segt att jag egentligen skulle till sjukgymnasten på torsdag, men då ska vi redovisa naturkunskapen. Crap, min rygg håller ju på att ha ihjäl mig. Men nu håller jag på att somna med datorn på magen, pusspuss, sovsött!

Slänger upp en bild jag laddat upp tidigare, bara för att!

My man

Snart kommer Dessipessi hit, va ju så länge sen jag träffade henne nu! Hela, ca. 7 timmar sen! Uppdaterar om våra galna upptåg senare, pusspuss!


One huuuundred questions

1. Hur gammal är du om fem år? 21!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mannen min
3. Hur lång är du? Hela 171 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Take me home tonight
5. Vem ringde du senast? Amanda
6. Vem ringde dig senast? Mamma
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Haha ja:O"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa om man vill prata länge eller behöver få fram något, annars kan man lika gärna smsa.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av dom, men dom bor inte ihop i alla fall!
10. När såg du senast din mamma? I köket för kanske 2 min sen!
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna, men liiite inslag av grönt om man vill
12. När vaknade du i dag? När dessi gick upp på toa, sen somnade jag om igen.. Vaknade sen när jag fick en kudde i skallen!
13. Vilken är din favoritjulsång? Måste nog hålla med mannen; Jul hos mange! eller nått i den stilen, heheheh
14. Vilken är din favoritplats? Stallet helt klart, fast att ligga och mysa i någons famn är inte heller helt fel!
15. Vilken plats föredrar du minst? Ute i spöregn utan vettiga kläder
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag ett vettigt jobb och någon som tycker om mig, plats spelar mindre roll
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Vet faktiskt inte, bodde i Västerås på den tiden så jag kände mig ganska säker.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Mannens knäppheter tror ja! 
19. Hur stor är din säng? Lagom!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Två bärbara, en med skärm så den blivit som en stationär, och sen en trasig skoldator..
21. Sover du med eller utan kläder på dig? T-shit och trosor, så kläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? Vanligtvis två!
23. Hur många landskap har du bott i? Tvåååå
24. Vilka städer har du bott i? Västerås och Umeå, om man nu ska räkna Stöcke till Umeå..
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, helt klart. Även på sommaren
26. Är du social? Ja det vill jag påstå!
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry´s funkar nog alltid, piggelin och sandwich är också högt rankade!
28. Vilken är din favoritefterrätt? Alla efterrätter äger
29. Tycker du om kinamat? Det äger, särskilt sushi , friterad kyckling och steknudlar
30. Tycker du om kaffe? Usch nej
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk!
32. Sover du på någon särskild sida? Mot väggen om möjligt
33. Kan du spela poker? Inte särskilt bra, någon som vill utmana mig i klädpoker? Du vinner.
34. Tycker du om att mysa/kela? Helt klart! Finns knappt något bättre
35. Är du en beroendemänniska? Beror på vad det handlar om
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ingen på rak arm, men jag vet att jag hört att nån jag känner har det! 
37. Vill du ha barn? Absolut inte nu, men senare i livet så
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, liite tyska och pyttelide teckenspråk :]
39. Har du någonsin åkt ambulans? Aldrig, vill dock göra det bara för att ha det gjort liksom
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet absolut, men då ska det vara vaaarmt

41. Vad spenderar du helst pengar på? Fika, shopping eller nått mysigt, som bio eller middag!
42. Äger du dyrbara smycken? Skulle inte tro det..
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Dexter utan tvekan
44. Kan du rulla med tungan? Såklaaart
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mikaela tror jag, she's craaazy!
46. Sover du med gosedjur? Nja dom sitter över sängen istället
47. Vad har du för ringsignal? Vibration
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Tror vi har något
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En fluffig grej...
50. Flirtar du mycket? Tydligen upplevs jag som flirtig, men jag vet inte, det beror nog på!
51. Kan du byta olja på bilen? Knappast
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Aldrig
53. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på med ett öga rött, innan dess var det Darkly Dreaming Dexter<3
54. Läser du dagstidningen? Läser det somligger på köksbordet, vilket oftast är vk
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej, jag sjunger med istället!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix fm tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tyskaglosor
59. När var du i kyrkan senast? På konfafestivalen tror jag
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Magnus Andersson!
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Ingen aning, nån vecka eller så på Gotland är nog längst
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Minns inte, kanske är på tiden att någon gör nått,hihi ;)
63. Vad lyssnar du på just nu? VOLBEAT!<3 Deras liveskiva är omnomnom!
64. Har du varit med i tidningen? Flera gånger ;D
65. Vad är det konstigaste du ätit? Rullad kexchoklad tror jag är det konstigaste...

66. Vem såg dig naken senast? lets not discuss this.
67. Vad är det för färg på din tandborste? eltandborsteeee som är blå/vit!
68. Hur imponerar man på dig? Var dig själv, det kommer du långt på!
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Dessi, eller surar själv
70. Har du någon piercing? Örsnibbarna, uppe på ena örat och naveln!
71. Din största vinst? Mina vänner<3
72. Civilstånd? Singel och sökande!
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, bloggar
74. Är du fåfäng? Nej knappast, dock trivs jag inte utan smink in public, but thats just me
75. Ångrar du någonting du gjort? Självklart, men sånt är livet, gåt ändå inte att få det ogjort.
76. Hur gammal är din pappa? Bra fråga, han kan gärna få ringa och berätta det! Känner du min pappa, berätta det för honom hahahh!
77. Vilket är ditt drömjobb? Absolut ingen aning, har länge funderat på psykolog, polis eller nått sånt, men vi får se vart det slutar helt enkelt.
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Winka åt nån random ;D Nej jag vet inte, finns så mycket, resa bland annat!
79. Vad har du haft för husdjur? Tre kaniner, fiskar, två undulater och en kisse
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag råkar ofta låna kläder och glömmer ge tillbaka dom, har verkligen guldfiskminne och jag pluggar väldigt sällan om jag inte måste.
81. Svär du ofta? Tillräckligt, vill dra ner på det menmen
82. Sverige när det är som bäst? Sommardag med vänner eller vinter med brädan i snowboardbacken, även vinter och ut i djupsnö med hästen!
83. Kan du åka slalom? Nej, jag åker ba bräda!

84. Vad har du ätit i dag? Fläskfile med nudlar och sås till frukost
85. Vad har du för utbildning? Går samhälls på midgård!
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ryggen
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mageen
88. Vilken är din bästa egenskap? Jag går att lita på
89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag har lätt att bli irriterad
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Hitler, helt klart dålig men ack så intressant, sen vet jag faktiskt inte.
91. Saknar du något? Gör inte alla?
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja, alla förtjänar en egen dag
93. Vad gör dig ledsen? Folk som inte bryr sig
94. Vad gör dig glad? Hästar, vänner
95. Har du varit gift eller förlovad? Gift med mannen!
96. Vad ska du göra i helgen? Va med mannen igår, ikväll blir det eventuellt filmkväll, om nån tar sig hit
97. Vad är det knasigaste du gjort? Absolut ingen aning, händer saker hela tiden!
98. Vad har du för laster? Har lätt att bli beroende av människor
99. Vem är din förebild? Jag är lite min egen förebild, tar erfarenheten från det jag tidigare varit med om.
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Hoppa in i duschen!


Trötta flickor!

Godnatt, nu ligger jag på en madrass hemma hos Dessi och ska sova så fort jag har gjort ett inlägg här, TIHIHI! Idag har det inte hänt något jättespeciellt, jag hade tyskaprov i morse som gick okej. Sen idrottsteori och lunch. Sist jobbade jag och Elina på en powerpoint till våran NK redovisning. Den blir asfin... I alla fall så slutade vi 12.20 och då gick vi ner på stan i snöstormen. Det var riktigt mysigt att komma in på café station och värma sig, och det vart massa julstämning när några från dalkarså folkhögskola spelade några jullåtar. Ett stund senare gick vi upp till åhlens och jag tror jag har bestämt mig för att färga håret rödbrunt trots att jag velar lite.
-
Sen mötte jag upp Dessi och hennes bror. Vi for hem till henne och chillade ett tag, åt kebabrulle (asgott!) och jag passade på att ta en powernap. Efter det bar det av till stallet för att göra kväll där. Jag plockade in en smått knasig häst och såg på när mannen min mockade, intressant? Inte särskilt, mysigt? Absolut. Så snart vi var klara for vi hit igen. Pluggade lite, såg en knasig film och nu blire sängeeeen!
PUSSGONATT

Dag 3

Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
1. Var dig själv!
Det är så lätt att genomskåda någon som försöker vara någon annan.
2. Våga uttrycka känslor
Jag har jättesvårt att visa om jag är arg eller ledsen, det behöver jag hjälp med och vågar du då inte visa känslor så blir det bara onödiga bråk.
3. Hör av dig, gärna ofta
Oavsett om det är sms, skype eller facebook, jag hatar när folk dissar utan anledning. Dock är det helt klart bäst att ringa!
4. Visa ett intresse om du är intresserad
Våga fråga det du vill veta
5. Skäms aldrig över att du har mig
Skäms du över mig behöver du mig inte. Visst kan det vara pinsamt om jag skämmer ut mig, men det handlar om en helt annan sak!
6. Ge komplimanger
Låter fjolligt, men jag älskar att få komplimaqnger så länge dom är äkta. Lite lagomt fjolligt romantiskt är också gulligt!
7. Kom överens med mina vänner och min mamma
Inte ett så stort krav så länge du vågar vara dig själv, älskar jag dig älskar mina vänner dig!
8. Var spontan!
Hitta på något impulsivt eller sitt och sjung med i en låt, det är vika omtyckt från min sida!

You crazy man, en av dom bästa vännerna!




pluggapluggapluuuggaa...

Sitter fortfarande med tyskan och känner mig inte ens halvfärdig men nu bränner det runt ögonen så det kanske är dagt att ge upp.. Fattar inte hur vi kan ha ca 60 glosor + 30 ändelser på ett prov, helt vrickat. Min hjärna är överbelastad så nattinatti...


Ska hänga med denna brud imorrn!(eller ja, idag) OBS gammal bild!

Dag 2

Nio saker om dig själv

1. Jag älskar att sova länge på morgonen!
Är kanske en av världens morgontröttaste människor. När klockan ringer på morgonen innan skolan så kan jag inte ens förmå mig själv att rulla ur sängen utan hela tiden tänker jag "ska bara snooza en stund till", den stunden slutar oftast som en halvtimme, om inte mer..
2. Jag tar ofta efter ord av kompisar.
Okej, jag hatar det ibland, men jag har verkligen jättelätt att råka ta efter ord som mina kompisar använder ofta. Ett sådant exempel var för ett tag sen, då jag började säga "äre så?" nästan konstant. Bara irriterande!
3. Jag har lätt att läsa av människor.
Oftast när jag träffar nya personer såfår jag väldigt fort en uppfattning av hur dom är som person och hur dom kommer bete sig mot mig. Dom få gånger jag ändå har fel tar det oftast inte lång tid innan jag ändrar mig.
4. Jag älskar att träffa nytt folk..
.. som verkar vara så förbannat svårt i Umeå. Alla känner ju alla, sjukt konstigt!
5. Jag är förbannat envis!
Är det något jag gett mig fan på att göra så ger jag mig inte förns det är avklarat. Synd att jag inte har den diciplinen när det gäller skolarbetet.
6. Jag är också sjukt lat.
Detta märks mest när det gäller skolarbete som jag oftast gör sista dagen. Men även saker som att städa rummet eller att gå och lägga sig så jag orkar upp går dåligt. I stallet är jag dock nästintill pedantisk. Hästen får inte se ut hur som helst!
7. Jag älskar mys, kramar och att umgås med vänner!
Att se film med en vän, eller hitta på nått med många kompisar är något jag värderar högt. Jag älskar mina vänner och blir därför väldigt besviken när dom inte visar uppskattning tillbaka eller bara skiter i mig. (Om någon känner sig träffad, hör av dig!)
8. Jag saknar fortfarande Västerås ibland.
Staden där jag är född och bodde i 8 år kommer aldrig riktigt gå ur mitt hjärta. Att jag har två av mina närmare vänner och mormor där gör inte saken bättre. Att dom dessutom har några klädbutiker som inte finns här uppe är bara ett plus!
9. Jag är en riktig nörd!
Hästnörd, datanörd, mobilnörd, tvnörd, och kanske översocial, you name it! Jag älskar hästar även om jag inte äger någon. Jag har spelat wow, och JA jag tycker att det är roligt, varsågod att döma! Mobilen släpper jag nästan aldrig. Har till och med hört att folk trott att jag har pojkvän för att jag hela tiden fipplar med den, men så är alltså inte fallet!

             


Dag 1, och massa fina vänner

Tio saker du vill göra innan du dör.

1. Hoppa fallskärm!
2. Resa till Australien
3. Gifta mig och skaffa barn
4. Tatuera in en orm
5. Bo och jobba eller plugga utomlands
6. Skaffa häst, eller åtminstone tävla någon annans
7. Skaffa ett vettigt jobb
8. Kunna som gammal vara nöjd med livet
9. Tågluffa med mamma
10. Se volbeat live!!!<3
-
Måste även säga ett stort tack till min allra finaste bästa man, bara för att hon gör allt för mej, särsklit när jag behöver det som mest! Jag älskar dej Dessi, du är bäst<3
Vill även tacka Vamp&Dennis för att ni stått ut med mej ikväll!



bara lite lära känna sådär

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyre: Sju saker du tänker på ofta.
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: fem saker du gillar att göra.
Dag sju; Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio; Två favoritlåtar.
Dag tio: En berännelse.

Still Counting

Godmorgon, eller kväll! Just nu ligger jag i sängen och sover, nästan. Funderar på hur jag ska lyckas med alla prov som ligger dom sista dagarna fram till jul. Dagens fråga är ju, eftersom det har kommit snö, ska SJ bli förvånade över detta i år igen? Just wondering.. Bokandet av resa till Västerås går sisådär, men ner ska vi! Slänger in några bilder, sen blir det att sova på riktigt.. Herrå eller nått i den stilen.
-
Just det, pållen var jätteduktig idag, därav hästbilder!

"It's a new day, but it all feels old" - Good Charlotte




Ge mej denna grabb, tack!



Och varför hade inte jag en sån här när jag var liten?

Sunday, bloody sunday

Heeey! Sitter och gör absolut ingenting, precis som jag har gjort hela den här dagen. Orkar inte ens röra på mej och jag vet inte varför.. Kikar lite på tv då och då, kollar facebook, men varför kan jag inte bara ta och göra den förbannade bokrecentionen? Faan vad jag är less, orkar inte med skolan men ändå vill jag dit och hänga med kompisar! Behöver ett jullov och byta lite luft, hejåhå vad skönt det ska bli att komma ner till Västerås.
-
Igår var vi lite folk här i alla fall, lite folk som i Oscar, Tone och Louise. Misslyckad grillning tänker jag absolut inte kalla det men grillning vart det då inte, mycket folk vart det inte heller men det är väl ingen förvånad över. Vi hade dock en jävligt trevlig kväll, eller ja, jag hade då det! Inte för att vi gjorde så mycket mer än pratade och fikade men vad spelar det för roll? Tacktack det måste göras om! Nejmen vafan nu måste jag ta och göra något med mitt liv, hejsvejs.

Hearts are cold, and there's no hope, that's what we're told

Heyho!
Idag var jag och mamma förbi kont en sväng! Det var riktigt fint där nu när allt är lite höstigt (ironiskt nog eftersom det är december, för er som missat det..). Drömde tillbaka till sommarens galna upptåg där ute och började peppa inför den kommande sommaren! Ikväll hade jag hoppats på en fest eller åtminstone grillning men ikke, är besviken måste jag säga.. Får väl se om det blir någon alls som dyker upp eller om jag får sitta här i min ensamhet och äta godis.
Slänger in en skakig bild från i onsdags och en ifrån Lisa's place också!

Skola,stan,lisas!

Hejhopp! Natten till idag sov Celina hos mej. Det var mycket trevligt trots att det blåste en massa när vi gick till stallet och så fort jag gick ut och skulle börja rida så började det regna, och det blev bara värre och värre. När jag nästan var klar spöregnade det och jag var genomblöt, myspys! I alla fall så tog jag in Lloyd och gjorde ordning honom, sen gick vi hem till mej igen i det fina vädret. När vi kom hem så stod mamsen och stekte pannkakor, mumsmums! Kvällen försvann fort utan plugg och sedan var det idag.
Så idag har jag inte gjort mycket alls, vi hade ingen idrott och på NKn fick vi inte mycket gjort så det har varit en lugn dag. Gott med glögg och pepparkakor i cafeterian sen! Nu sitter jag och Anna och försöker komma nån vart med bokrecentionen, vi ger nog upp snart... Ikväll blire att fara till Lisa!
Kramkram!

RSS 2.0