The winter is coming

Godkväll, just nu sitter jag och känner mig fett eländig. Är typ förkyld som fan med täppt näsa och hosta. Ska snart gå och lägga mig med finaste dock så det är ju mysigt men just nu vill jag bara bli frisk, är stört trött hela tiden.. Sen sist jag bloggade har det inte hänt jättemycket, hann inte hem i måndags efter jag skrittat Athos utan drog hem över dagen på tisdag istället, då jag skrittade ut i spöregnet. På tisdagskväll blev det att se paranormal activity med Dessi och Isak på bio, och jag kan säga att den var inte värd att betala för. Idag tog jag en lunch med Tone på café 22 och hängde sen med lite sköna typer innan jag drog till fianste där vi lagade mat och mamma kom på besök. Ikväll har vi annars bara tagit det lugnt. Vet inte om jag ska till stallet imorrn, mår verkligen piss så det känns drygt. Sjukt ovärt inlägg det här va, aja ha det bäst! 

It happens to be true

Gomorron! Hoppas ni har det precis lika mysigt som mig. Just nu ligger jag nämligen i sängen med en sovande sötnos bredvid mig, själv kan jag inte sova men klockan är ju rätt mycket ändå så.. Idag ska jag ner på stan och fika med Vick vilket var sjukt länge sen! Efter det blir det hem och byta om innan jag far och skrittar Athos en sväng. Ikväll drar vi hem till mig och sover där, imorrn blire stall och sen ska vi och Dessi dra på bio. Kommer dö, vi ska se paranormal activity..

Playing around with the good and the evil in his mind

Goddag! Funderar lite på hur de kan va så svårt att hålla igång med att uppdatera, men antar att jag tänker på annat. Min fredag var i alla fall ungefär lika kaos som torsdagen men ändå rätt najs. På kvällen hängde jag med till obbola och träffade Isaks släkt och ni som känner mig vet ju vad jag tycker om att träffa släkt... Det gick väl helt okej ändå, hoppas jag. Igår tog vi det lugnt, städade lite på gården sen hängde med Jenny och Dennis, och idag har vi typ bara slappat. Har inget mer kul att uppdatera om tror jag, i veckan ska jag typ va i stallet och hänga med folk, har ingen riktig plan. Hör av er om ni är taggade på att hitt på nå! 

Klipp, klipp!

Hejhopp! Just nu har vi svenska och jag suger, som vanligt, på att göra det jag ska. Så jag bloggar istället. Som vanligt..... I alla fall så var jag hos Joanne igår i massa många timmar då hon först klippte Gabriel, sen Anna och sist mig. Det blev kort, väldigt kort för att vara mig, men asnajs! Är stört nöjd och det är skönt att blivit av med allt det slitna.
-
Till dagens äventyr, vaknade hos finpojken i morse och fick halv panik när jag insåg att jag inte hade nån nyckel och inte kunde låsa dörren, samt att jag hade asbråttom till bussen, och samtidigt inte fick tag på honom. Gick fel väg och missade därför bussen jag tänkte ta, tog nästa och fick springa som fan för att hinna med bussen till midgård. Kom lite sent till svenskan. I dag slutar jag 12.45, då ska jag hem och dra till stallet. Sen hem och duscha äta sen stan igen för v-gruppsmöte! Den här dagen känns kaos, ungefär som det här inlägget, men ändå mysig. På något sätt...

Hold on

Hejhej! Idag är en trött dag och träningsvärken sitter fortfarande i. Red Athos för Jessica i söndags och det kändes kan jag säga, benen var stela som kylskåp och jag hade så ont att jag knappt kunde gå. Red först lite dressyr sen skuttade vi en del och hindret slutade på 1.20m, tur hästen kan hoppa för det var då inte jag som gjorde så vi kom flög över! Red Athos i måndags också och byggde på träningsvärken lite till, och igår var jag ut en sväng med Bettan men nu börjar värken äntligen släppa lite. Har typ bara varit i stallet dom senaste dagarna alltså, och varit med Isak då. 
-
Nu har vi lunch och efter skolan ska jag klippa mig, har dock ingen aning om hur, alls!! Hoppas Joanne har nån bra idé. Tjingtjong!

Beautiful Day

Goddag! Undra om jag borde ta tag i bloggandet igen, eller om jag ska fortsätta slappa och skriva lite nu och då. Har ju som oftast inget vettigt att skriva varje dag i alla fall. Hursom, för att uppdatera lite sen sist jag skrev, tyskaprovet i onsdags gick som förväntat inte särskilt bra. I torsdags skrittade jag ut med Bullen och for sedan in och såg operan Elefantmannen med några i klassen. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den va sjukt häftig och så men jag är inte särskilt insatt i opera..
 
Fredagen var en sjukt slapp dag, började 8.25 med foto, sen drog jag, Anna, Cajsa och Lisa och såg på några filmer som elever från film- och medieprogram gjort. Efter det drog vi vidare till nicole där det shoppades lite kläder, jag fick med mig en grön camofärgad ärmlös skjorta. Sedan var det dags för lunch vilken käkades på café 22, och det var aaassgott!! Rekommenderas verkligen! När vi ätit fick vi skynda oss till folkets hus, igen, för typ fjärde gången samma vecka, och se en dokumentär om politik bland unga i Norge och om Utöya. Efter det drog jag och Lisa och shoppade på H&M, eller ja, hon hittade massa kläder till mig. Sedan drog jag vidare och fikade på café station med Emelie, Jonas och Sandra, och sen hem till Isak och käka middag, sen drog vi ut till Djäkneböle där det var samfest. Sjukt händelserik dag med andra ord. 
 
Igår tog vi lång sovmorgon och slappade mest bara hela dagen, på kvällen drog vi dock och fikade med massa sköna typer. Idag har vi också typ bara slappat, ska mest troligt fara och rida Athos ikväll. Känns kul att få rida ordentligt då jag inte gjort det på hur länge som helst! Känner verkligen för att gå ut på en prommis i det fina vädret men väntar nog tills Isak kommer hem. Ha det bäst!
 

Calleth you, cometh I

Hejhej, just nu sitter jag och har klassråd och vi kikar på trailers på filmer vi ska se i veckan. Dom verkar faktiskt helt okej, orkar dock inte engagera mig jättemycket. Fryser som fan, huvudet känns tungt och är astrött, känner inte riktigt för att bli sjuk även om det vore slappt att ligga i sängen nått dygn. Orkar inte med vädret just nu heller, det gör mig stört deprimerad då det bara regnar och skit, blää. Tyskaprovet imorrn kommer suga. Taggar inte stall i det här vädret, vet inte ens om jag hinner/orkar då jag inte vill bli mer förkyld och måste hinna plugga. Hoppas ni får en bra dag!!
-

I'd hate to see you cry

Godkväll! Idag har varit en halvproduktiv dag, på matten gjorde jag typ ingenting vettigt utan satt och klöste bort nagellacket istället. På entreprenörskapen jobbade vi dock på rätt bra, och det är faktiskt helt okej kul för tillfället. På tyskan pluggades det inför provet på onsdag vilket jag intalar mig själv att jag kommer kugga, då blir jag i alla fall inte besviken. Efter skolan drog jag till Athos och for ut på en skrittrunda med Julia och hennes unghäst. Athos var lika snäll som vanligt och jag taggar att rida mer ordentligt för Jessica på söndag! Drog och hämtade Isak och for hem, hämtade också upp min spikmatta på vägen hem vilket känns toknajs! Har faktiskt lyckats plugga lite tyska ikväll och känner mig rätt nöjd. Imorrn blire skola och stall, och plugg.. Ha det gött!

We never cut the hope

Hejhej! Känns som att jag blivit dålig på att blogga, men så får det va. Har ju som bättre för mig haha. Om jag börjar med onsdagen då jag bloggade sist, gjorde ingenting vettigt den kvällen trots att så var planen. Torsdagen var ganska stressig, skola först, sen bildmuséet för ett skolarbete, sen hem då planen var att fara till stallet men jag insåg att jag inte skulle hinna så jag packade och käkade middag innan jag drog in till stadskyrkan där vi hade LUB utvärdering/upptakt. Efter det drog jag till Isak och sov där. 
-
Fredagen spenderades med skola, tandläkare och middag ute med några kompisar. Igår hängde jag med lite KFUM:are + några ridkonfa knodds och samlade in pengar till världens barn. På kvällen for jag, Isak, Ivan och Anna och såg teatern Hemligheter Sökes och efter det drog vi på café station och fikade lite. Idag har jag inte gjort nåt vettigt. Var tänkt att jag skulle göra läxor nu men istället ligger jag och bloggar. Aja, ha en bra dag! 
-
Några bilder från Gammlia då vi varit på bildmuséet. Orkar inte lägga upp fler än dom här nu..

Float on

Hejhej! Har inte blivit att blogga på ett tag nu då jag inte varit hem. Men dom senaste dagarna har jag hängt med Isak, fått punka, varit på v-gruppsmöte, hoppat Nils, gjort läxa, snackat skit med folk, och bara chillat. I helgen, som var alltså, så var jag hos Cajsa i lördags där en hel hög med tjejer fikade och bara myste, och på söndagen var jag hos Ivan med ett gäng och såg skräckfilm. 
-
Inom den närmsta tiden vill och borde jag bland annat; göra läxa samt plugga inför tyskaprov, köpa nya kläder, rensa garderoben, fixa om kläder, fota, och självklart bara umgås med folk och må jävligt bra. Mormor kommer förövrigt upp ikväll vilket känns najs, vi träffas ju bara några gånger om året eftersom hon bor i Västerås. Hoppas få nånting gjort ikväll, även om jag inte tror det... Tjingtjong!
 

I told you I was freaky

Godkvällers! Just nu är jag nyduschad och har nyrakade ben, samt nyfilade naglar, och ligger bara och slappar i sängen. Stört skönt är det, men jag vill ta ut lite skönhetssömn snart så det blir ett ganska kort inlägg. Har förövrigt inte jättemycket att skriva.
-
Dagen spederades i skolan (nähää?) och efter det med fika på café station med Anna, Lisa och Cajsa, vilket var mycket trevligt och vi han snacka om allt och lite till. Kom hem och drog till stallet där jag red ut en sväng med Nils, och det gick över förväntan. Middagen idag blev sushi, till min stora glädje! Vet inte riktigt vad som händer imorrn, men nu ska jag sova så jag är redo för äventyr! Sov gott
-
Smygfotade mina classmates idag på matten..

Could you whisper in my ear, the things you wanna feel

Hejhej! Har inte hunnit uppdatera dom senaste dagarna då jag haft lite annat för mig. For och sov borta i lördags då, och sen på söndagen for jag ut till Nydala där v-gruppen (inklusive mig själv) hade styrt ihop en femkamp, som blev en fyrkamp. Dock kom det inte så mycket folk men vi körde ändå och hade förbannat kul! Kom hem först sent på kvällen och stupade i säng. 
-
Igår var jag i skolan som vanligt, sen for jag och red ut med Athos vilket gick bra trots att han var tokpigg. Mot slutet var han till och med riktigt fin. Idag efter skolan vart det också stall, dock på Stöcke. Skrittade Bullen en sväng och for sen hem. Sjukt skönt att inte komma hem så sent. Imorrn har jag faktiskt inga planer vilket känns skönt då jag varit uppbokad mycket på sista tiden. Nu ska jag göra nånting spännande, vet bara inte vad.. Tjing!
-
jag tänker på dig typ hela tiden, du vet vem du är och jag ville bara att du skulle veta det...

RSS 2.0