Both striving for a perfect world, each having their own opinion

Hejhej! Har då inte haft tid att blogga som jag så fint skrev i förra inlägget. Senaste tiden har spenderats med mina kära vänner som var här, vi hann fara till paradisbadet en dag och Norrbyskär en annan. Dom drog i lördags, vilket jag tyckte var trist, men man får väl hoppas att vi träffas snart igen.
-
Vet inte riktigt vad jag mer hunnit med, men jag har hängt med Jessica samt ridit hennes häst två dagar, och ridit på stöcke. Idag har jag packat och fikat med några i klassen, riktigt mysigt var det. Red Athos idag också men det blev bara en kortare skrittur. Imorrn drar jag ut på Norrbyskär och stannar där till den 20e, eller jag är ledig nån dag också då jag planerar att fara hem, men när de blir får vi se. Nu ska jag dejta kudden så jag orkar upp imorrn, vi hörs väl nån gång i framtiden!
-

My fall will be for you, my love will be in you

Gokväll! Har inte haft tid eller ork att blogga, ledsen för det, och har det inte heller ikväll egentligen. Slutade då kommunjobba i fredags och det blev en chill sistadag, tack för den tiden! I fredags kväll for jag och hängde med lite folk och hann bland annat prata en massa och basta. Lördagen spenderades med Dennis vilket var sjukt najs, har saknat honom då vi inte träffats på hela sommaren. Kom hem mycket senare än tänkt men inte gjorde det mig nånting. Söndagen och måndagen var jag med Dessi och vi hann både fota nya profilbilder, dock har inte jag valt nån än, och se film, samt bara mysa.
-
Tisdagen spenderades i stallet med en skrittur ut med Bettan och Lovis på Bullen. Sedan drog jag hem och fixade mig, efter det till Emelie som jag färgade håret på, sjukt snygg blev hon! Sedan drog jag och tankade och på macken fick jag ett samtal om att mina kära vänner Elias och Linn var hemma hos mig, körde sen hem så fort det ba gick. Idag har vi tagit det rätt lugnt, vaknade sent och drog in till stan till apotek, förbi statoil och ut till Umeå Energicentrum där vi spenderade eftermiddagen. Sen hem och käka, sedan till Norrmjöle och musik vid havet. Nu har vi fikat samt spelat diverse spel och är redo att sova. Imorrn blir det kanske Norrbyskär, alternativt Övik eller slappdag med laserdome. Kommer eventuellt dröja innan jag bloggar igen, men ha det bäst så länge! 
-

RSS 2.0