Somebody that i used to know

Gokvällers! Som sagt for jag upp till lycksele igår med Dessi, och så sjukt najs det har varit! Käkade middag på tåget (!) och när vi var framme hämtade Emil upp oss och vi for till honom en stund innan vi blev hämtade och for hem till en som bodde ute i skogen. Tokmysig kväll med massa mysigt folk och massa snack. Idag drog vi en sväng på marknaden men det var äckligt väder med regn så vi stannade inte så länge. Drog hem till Emil igen och käkade middag och sov film. Ikväll ska dom dra och umgås med typ samma folk som igår, men för mig blev det att fara hem trots att jag helst ville vara på flera ställen samtidigt. 
-
Sitter förövrigt mittemot (alltså, han sitter på andra sidan gången) en kille som påminner mig om något som en västeråsare frågade mig för flera år sen. Det var nämligen så att han, alltså västeråsarn, frågade om jag träffat på någon som kallas "trollet" i Umeå, för tydligen hade hans kompis som kallas så flyttat norrut nånstans. Den killen som sitter här känns som en typisk sån som skulle kallas trollet.... Ville bara dela det i alla fall! Nu ska jag chilla vidare på mitt tåg, ha det gött!
Update; nu sitter han och käkar saltgurka direkt ur burken, och dricker vätskan ur den?!??

28-09-2012

En mycket trött tjej tänkte slänga in ett inlägg innan hon somnar. Igår var jag hos Lisa och pluggade efter skolan, vilket ändå gick bra och vi hann bli klara. For förbi Isak en sväng också innan det var dags att fara hem och sova. Sovmorgon till typ tolv idag, och sen en ovärd lektion följt av filmtittande hos Lisa. Drog sen till stallet och red ut med Doris, sjukt mysigt! 
-
I helgen drar jag med Dessi till lycksele och hittar på nåt kul, mer precist än så vet jag knappt. Blir nog najs i alla fall! Nu måste jag ta och lägga mig, tidig morgon imorrn. Sov gott!
Har ingen vettig bild så det får bli en på mina classmates!

Lite knasiga födelsedagshälsningar!

Grattis Malin!
/ Daniel, kille som jag gick samma klass som till 2:an
 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTISGRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!! :D 
/ Noomi
 
Grattis på 18 års...oh wait
/ Emil, Dessis boyfriend
 
Grattis världens finaste, bästa, snyggast, älskade vän! :* Du är bäst och hoppas du har en grym dag! ♥
/ Jessica
 
Grattis på födelsedagen Malou! Hoppas du får en bra dag puss :* ♥
/ Mia, barndomskompis
 
ofta du bara fyller 17? jag fyller ju 18 om 4 månader typ D: aja grattisssssssssssss
/ Andrea
 
Grattis finaste Malou! Hoppas du får en knakelbrak-braig dag! Önskar jag och Rävis från Nbsk :)
/ Jonas
 
Grattis!♥
/ Lydia, barndomskompis

Mer födelsedagsbilder!


Hate it when you go

Goddag! Just nu sitter jag på skolan och har faktiskt försökt plugga för en gångs skull men jag hittade ju lik förbannat inget som passade. Ska nog sitta kvar en timme och vänta på Lisa som slutar först halv fem eftersom vi ska göra svenska efter skolan. Måste försöka ta tag i lite andra läxor sen också. Wish me luck!
 
Såhär kul har jag haft på lektioner idag, kluddikludd!
Tone, kolla örhängerna!

Tisdag

Jag är sämst på att göra saker. 
Dagens bra:
- Laga pannkakor på idrotten
- Fotolektion
- V-gruppsmöte!
- Sova
 
Dagens dåliga:
- Började tidigt
- Har inte gjort det jag skulle gjort, i söndags
- Blev inget stall idag
- Sur på mig själv
- Blir lite sömn i natt...
 
Säger godnatt med denna snygga brud och en drake jag vill ha..

The past is in your head, the future in our hands

Bilder från mitt födelsedagsfirande i lördags! 
Kanske kommer fler sen...
-

Dansa, pausa

Gokväll, blir bara ett jättekort inlägg ikväll då jag verkligen behöver sova. Igår var det alltså en hel del folk här, 23 stycken som mest. Vi grillade käk och hade det allmänt bra. Käkade tårta och snackade massa. Hade en sjukt bra kväll, tack alla ni som var med och gjorde den så bra! Idag har jag matat mina vänner med frukost, följt dom till bussen och sen dragit hem och plockat ordning lite. Mamma kom hem och vi har snackat och ätit och så. Såg ett avsnitt Dexter och somnade nån timme sen. Vid tio kanske så tog jag och Lovis en promenad runt typ halva Stöcke, vilket var stört najs. Är ganska otaggad på skola imorrn men jag får ju öppna mina presenter så de känns kul, just nu ligger dom på mitt golv och frestar mig. Ska sova nu så jag får öppna dom fortare, natti! Lovar att bjuda på bilder imorrn förövrigt.

Dance, fucker dance!

Hejhopp! Är stört nöjd, lämnade in en engelska uppgift typ 1½ minut innan mappen stängde, men nog fasen hann jag! I morse fastnade jag i stan då det hänt nånting, vet dock inte vad, och blev sen till skolan. Fick några sköna bilder på foton i alla fall, och sen bar det av till expert. Stod och köade, eller ja mamma köade, i 3½ h innan jag var tvungen att dra tillbaka till skolan för lektion. Tur jag träffade på Oscar så jag fick i mig mat. Var ruggit sur på expert och den förbannat långa kö som var för att komma in. När lektionen slutade fick jag reda på att mamma och Oscar tagit sig in och stod och höll en kamera åt mig, så jag körde upp dit igen, smet förbi kön in i butiken och köpte mig en systemkamera som jag så länge velat ha! En Canon EOS 500D blev det, och stört nöjd är jag! Annars har jag inte gjort mycket ikväll, bara taggat extremt inför imorrn typ... It's gonna be legend... waaaait for it.... DARY!!
-

Hand in hand

Ikväll har jag verkligen inget intressant att skriva. Dagen har rullat på som vanligt, och som vanligt har jag inte fått överdrivet mycket gjort i skolväg. Kom hem och gjorde varma mackor vilket var sjukt gott, sen drog jag till stallet och red Bullen en sväng. Dagens höjdpunkt kom sen då jag fick träffa Dessi (och Emil) en stund. Sjukt vad jag saknat bruden! Är verkligen jättetrött ikväll, satt nyss och halvsov i soffan så nu ska jag ta och dejta kudden. Ha det bäst!
-
 

Nattinlägg

Heej! Just nu myser jag i sängen och somnar vilken sekund som helst. Hände inget särskilt i skolan idag, var dock ganska övertaggad av okänd anledning. Efter skolan fikade jag och mamma på biliotekscaféet innan vi drog till en körskola och gick handledarkurs och så fort papprena kommer hem ska jag börja köra! Morgondagen bjuder på sovmorgon och sluta tidigt, najs! Sovsött

Smile!

CAJSAAAA! Fan va söt du är hihi:]

I told you I was freaky

Hejhej! Just nu sitter jag i sängen och är jättetrött. Dagen spenderades i skolan, hade ganska sega ämnen och så men fotot va najs i alla fall. Kom hem och hann bara byta om innan det blev snabba ryck till stallet. Hoppade Bengt lite och det gick faktiskt förvånansvärt bra bortsett från en ryttarmiss så han vek åt sidan och jag hamnade lite snett. Hade ju nästan räknat med att åka i backen idag men så blev det alltså inte. Efter stallet har jag inte hunnit så mycket mer än att äta, duscha och plugga lite.
-
Gårdagen spenderades då i skolan, som typ alla vardagar. Hade redovisning i entreprenörskap och det gick nog ändå helt okej. Efter skolis hängde jag med Cajsa hem och käkade middag innan vi drog till hennes kusiner för V-gruppsmöte, vilket var riktigt trevligt med massa gott fika och mysigt folk. Efter det hängde jag med Isak hem och stannade där för länge vilket resulterade i för lite sömn i natt. Har bara mig själv att skylla, så nu ska jag ta tag i det hela och somna. Ps. jag fyller år om frikkin 6 dagar!!
-
Bild på Cajsa från fotolektionen! Lovar att ladda upp en toksöt gif sen...



The call is for a warrior

Gokväll! Planen idag var att gå upp tidigt och fara till stallet, men det blev inte riktigt så tidigt som planerat. Åt en god frukost med mamma och for iväg rätt sent till stallet istället. Fotade hopptävlingarna och störde mig på det lilla minneskortet som fanns i kameran. Drog sedan hem och satte mig med läxa som jag höll på med resten av kvällen. Var dock inte allt för aktiv och tog en paus när jag insåg att jag ändå inte skulle hinna fara iväg nånstans ikväll. Nu ska jag ta och sova.. Gonatt!
-
Lovis och Nisse!


Keep on movin'

Helluu! Gårdagen hos Lisa var awesome, finns inte så mycket mer att säga. Vi käkade tacos och fikade, och pratade massa och körde charader. Toppenkväll alltså! Idag var jag och mamma på strömpilen och gjorde lite saker, bland annat kollade på kameror! Kom hem för ett tag sen och ska käka nu. Har inga riktiga planer för ikväll, ska fortsätta höra runt med lite folk. Ha det gött! 
Update; kvällen spenderades med Anna på café station.
-

mmmbop.

Hejhej! Just nu har jag engelska och det är tänkt att jag ska skriva ett referat eller vad det heter. Som vanligt slösar jag bort tiden på att inte göra något alls och blir sur på mig själv. Måste verkligen ta en ordenlig pluggdag någon tråkig, regnig dag. Typ som idag, fast idag ska jag till Lisa och det är ingen tråkig dag. Saknar tiden då man inte behövde jobba i skolan, då det var jobbigt att räkna typ tre uppgifter i matteboken hemma. 
-
Hursom, igår var jag ledig och fan va skönt det var. Ställde alarm på 10.30, gick upp 10.45 och tog det lugnt på morgon. For till stallet strax efter 12 och red Bengan som fortfarande inte fattat att hinderstöd inte äter hästar. Mot slutet var han dock riktigt fin. Såret på stackarens ben ser också lite bättre ut. Efter stallet tog jag det lugnt en stund innan det blev att ta en dusch och sen käka pannkakor till middag. Drog till Isak på kvällen och såg film vilket var toknajs, kom hem alldeles för sent och är ganska trött idag. Får skylla mig själv antar jag. Btw har jag lånat en fet kamera i bibblan. Blir att fota ikväll och om det är bra väder i helgen, fota stöcketävlingarna.
-
Nu slutar lektionen om en kvart, fml. Varför gör jag aldrig det jag ska? Over and out.
Hihi den här bilden fick mig att le...


Wake me up.

Goddag! Är så fruktansvärt less för tillfället. Ingenting funkar som det ska känns det som, även om jag egentligen inte ens har något problem. Skolan känns skittråkig, och det är inte ens mycket att göra. Kanske därför jag blir så förbannat lat. Skrev tydligen här senast i fredags.. Okej, i helgen var jag alltså ute på Norrbyskär. Det är alltid lika najs att komma ut dit, mår så jävla bra av stämningen och känslan och allt. Feel good. Vi gjorde allt från att utvärdera, snacka skit, hoppa supergungan, frysa och bara ha det stört bra. 
-
I måndags var det då skola som vanligt, och efter skolan drog några i klassen och fikade. Råkade fastna där lite för länge och hann bara hem och äta och byta om innan jag fick tokstressa till Cajsas capoeira där det var typ prova på. Riktigt kul var det och det är definitivt något jag skulle kunna hålla på med, men jag vet inte vart det skulle rymmas i mitt redan ganska fulla schema. Fick i alla fall träningsvärk som fortfarande sitter i, och blev påbyggd av gårdagens ridtur. Red Bengan på banan, och det vart lite rodeo. Tydligen var hinderstöden som han gått förbi så många gånger förr livsfarliga och skulle döda honom. 
-
Denna dag började då som vanligt med skola, tyska närmare bestämt. Är fruktansvärt less på den kursen, känner verkligen att jag inte fattar nånting och är inte taggad på att fatta heller. Men likförbannat måste jag ju läsa språk året ut, så det kanske blir att jag bara glider igenom och får godkänt, sen är jag nöjd. I alla fall, nu har jag entreprenörskap som jag inte heller kan koncentrera mig på. Slutar efter den här lektionen och tur är väl det. Ska nog dra ner på stan en sväng och se till att få lite gjort. Hoppas någon är taggad på en fika senare. Ha det gött!
-

Catch up

Hejhej! Nu var det riktigt länge sen jag uppdaterade känner jag. Slutet på sommarlovet spenderades ju då på Norrbyskär där jag jobbade på Stora Äventyret 2 där barnen var mellan 12-14 år. Vi gjorde allt från att klättra och gå höghöjdsbanan, körde bågskytte och seglade, paddlade och var på hajk, lekte massa och hade sköna ledarhäng, och massa massa mer. Det var verkligen askul och jag trivdes med såväl ledarteam som knoddar. Saknar faktiskt alla lägerbarn från den gångna sommaren lite. Jag var ledig under hajken, och då drog jag hem en sväng och mest bara sov. Skönt att vila upp sig innan det vanliga tempot på skäret var igång igen. 
-
Jag kom hem den 20e augusti, en måndag, och gjorde då inte överdrivet mycket innan jag började skolan på onsdagen. Eller ärligt minns jag inte om jag gjorde nåt, de var säkert najs i alla fall. Skolan har rullat på som vanligt och nu är man väl nästan inne i skoltempot, dock är det väl lite segt. Minns inte riktigt vad jag gjort sen skolan började men typ umgåtts med folk och så. Hittade även en liten brand i en högspänningsledning en kväll när jag for hem.
-
Den här veckan då, i måndags var jag var jag och skrittade Athos som nu har flyttat från teg till hippo. Pia hängde med och vi tog en tur ut i skogen fylld med mycket najs snack. Tisdagen hängde jag också i stallet, dock då på stöcke där jag red Bengan som stod på frambenen, bakbenen, inga ben och alla ben ungefär samtidigt. Vi lekte lite rodeo med andra ord. Precis när jag kom in i stallet kom spöregnet, och jag var stört glad att jag hann in innan.
-
Onsdagen då, det var verkligen veckans, kanske till och med månadens sämsta dag. Var så fruktansvärt förbannad på allt som rörde sig och mådde verkligen piss. Att moppen numera är trasig (igen) gjorde ju inte saken bättre. Situationen räddades dock upp på kvällen när jag drog till Johan där Cajsa och ett gäng laspar hängde, tokmys var det verkligen!
-
Torsdag, alltså igår, hade jag endast en lektion och fotografering så det var slappt. Hann hem med 13.00 bussen och tog då en fika innan jag drog till stallet för att rida Bengan, som skötte sig mycket bättre än i tisdags, ända tills vi skulle ut på vägen en snabbis. Efter stallet kom jag hem och tryckte i mig lite mat innan det bar av till stan för att ha en intervju med en kille från Libanon eftersom vi fått en skoluppgift att intervjua någon från ett annat land. Det gick bara bra och han var riktigt trevlig! Efter det hade jag ingen lust att dra hem så Nils kom ner och tog en fika med mig, myspys! 
-
Äntligen framme vid idag då, panikpackade grejer i morse och drog sedan till skolan där vi hade en asmysig lektion på fotografisk bild. Satt och redigerade och hade mysmusik på. Nu har vi ett feeeettt hål på typ 3½ timme, och istället för att ta tag i saker sitter jag här och bloggar, jaja. Om en stund ska vi gå och käka lunch och sen har vi engelska och svenska innan vi slutar 15.40. Då blir det att dra ner på stan en sväng innan jag ska ta en buss klockan fem ut till Norrbyskär! Taggar asmycket, det är visserligen bara utvärderingshelg, men det är så stört najs folk. Nu ska jag sluta skriva och göra nåt, vet inte vad. Hejsvejjjjss! 
-

RSS 2.0