If there is something I can do, help me through

Hejhopp! Har inte orkat blogga på några dagar nu, men jag lever än! Vet inte riktigt vad jag gjort dom senaste dagarna, i måndags hängde jag med Jessica och Erik om jag minns rätt, i tisdags morse for mamma ifrån mig och hon kommer inte hem förns på söndag. Den dagen spenderades i stallet, som var askalas då jag va ute i skogen och busade med Doris som jag inte ridit på länge, sen tog jag det bara lugnt. Idag tog jag lång sovmorgon, även om det inte va tänkt, och sen drog jag och hängde med Jessica, vid nio for jag ner på stan och träffade Dessi i en timme. Hann också säga hej till Anna, Lisa och Cajsa som hittade mig på stan. Kom hem ganska sent och kikade på tv en stund innan jag gick och la mig i sängen. Nu är planen att sova och imorrn ska jag dra till stallet och sen hitta på nåt med folk. Sov sött!
-

He's a pirate

Hellu! Idag har jag varit på stan med Vick och Dennis, och när dom drog passade jag på att gå på klädjakt men då jag inte hade jättemycket tid på mig så det blev bara att scanna igenom H&M. Hittade tre toppenfina klänningar i alla fall, och mamma köpte ytterligare en klänning och ett linne åt mig ute på strömpilen. Kom hem för ett tag sen och har slappat lite, snart blir det mat och sen vet jag inte vad jag ska hitta på.
-
Bilderna gör den verkligen inte rättvisa, men ändå!
-
Köpte också dessa två i svart!


Bilder från midsommar/kont


We were never ever together

Godkväll. Jag övervägde att skriva om konfen, men det finns sjukt mycket att säga och jag orkar inte skriva allt. Vill ni veta nåt om det får ni fråga helt enkelt! Men hur som haver är jag stört nöjd med dom tolv dagar som konfen var, det har varit både kul och lärorikt på många sätt.
-
Gårdagen, alltså midsommar, spenderades med den hemlige beundrare som skrev det förra inlägget. Vi var hemma hos mig ett tag sen for vi ut till kont där vi satt och snackade och kollade på den fina utsikten, vädret var ju helt underbart. Sjukt mysigt var det att ta igen förlorad tid och prata ikapp om allt, har saknat min baabe! Innan hon for hann vi också se en sjukt värdelös film. Lägger upp bilder från midsommar imorrn!
-
Nu; bildbomb från konfan!





malou...

... du är en jättefin person och du betyder jättemycket för mig! /d

Fly into the distant, disappear for awhile, I can't make sence of this, but we're here today feeling alive

Godkväll! Just nu är jag toktrött och måste sova eftersom jag ska upp och tillbaka till mina kära konfirmander imorrn. I tisdags blev det lunch på hippo och sen ledarhäng i stan ett tag där vi råddade kalle kaos som vi skulle ha på kvällen. Jag och Rebbe sprang förbi på stan och fixade lite samt köpte mjukglass och hann ta kort med Lars från BB. På onsdagen, alltså igår, hade vi pass om kärlek där vi bland annat målade idealbilder och masserade varandra. Efter middagen var det dags för mig att packa och åka hem får min ledighet. Fick kramar av alla innan jag for, och några stod och gjorde vågen, haha.
-
När jag kom hem lämnade jag av min väska och några timmar senare drog jag till stan där jag var med Jessica och Julia. Idag har jag varit på stan en snabbis och köpt med mig en klänning och träningsbyxor. Var dessutom i stallet där jag och Dessi red ut. Bengan var lite knäpp och hade ingen lust att gå, men efter mycket om och men kom vi iväg. Efter stallet följde hon med hit och vi satt och pratade om det mesta. Har saknat henne maaassoooor! Nu ikväll har jag bara duschat, och nu blire sängen!
-
Kluddade på min arm med whiteboardpenna.........

Cherish what you love believing in

Hejhopp! Kort inlägg med kort update, igår blev som jag trodde en lugn dag för min del. På förmiddagen skulle jag inte vara med på passet, och på eftermiddagen var konfirmanderna iväg och red så vi fortsatte slappa. Idag var jag med på ett pass om ökenpärlan där vi pratade om öknar i livet och om synd. Intressant att höra så olika tankar från dom. Har hunnit med att se 1½ avsnitt Dexter också, det gillas! Vi har även spelat fotboll, tävlat i att bygga månlandare, och självklart var våran bäst. Gillar även de konversationer jag haft idag, vissa börjar verkligen kännas mer bekväma i gruppen nu och det äger FETT. Imorrn kommer konfisarna att ha dubbla ridpass vilket betyder slappdag för oss ledare. Ska passa på att duscha och så kommer vi käka lunch med dom på hippo, sen snackades det om ledarhäng i stan, vet inte hur det blir där dock. Nu behöver jag sova, gonatt!

Konfalägeeer!

Godafton käääära bloggläsare. Ser nu att mitt besöksantal trillat i botten, inte okej! Nä men ärligt så orkar jag inte bry mig, det är sommarlov och jag är ledare på kanske världens bästa konfaläger. Igår åkte jag alltså ut till Tavelsjö vid klockan halv fem. Klockan sex, eller ja strax innan, började det trilla in konfirmander och jag var nervös som få men sjukt kul kändes det att äntligen vara igång. Ska jag berätta allt vi gjort sedan dess skulle det här inlägget bli flera sidor typ, men vi har lekt en massa, ätit supergod mat, pratat om frälsarkransen, fördomar om kristna, vem gud är, vilka vi är och lite allt möjligt. Älskar det här gänget, alla är så galet positiva! Imorgon kommer nog bli lite mer chill för min del, jag och Rebbe kommer kirra frukost sedan under pass 1 kommer vi inte vara med, både eftersom vi är typ för många ledare och för att vi tänkte duscha och fixa lite annat kanske, hehe. Så nu måste jag sova, sju ringer väckarklockan! Har tyvärr inte tagit några bilder, men vi har ju en lägerkamera som det senare kanske kommer någon bild från. Nattinatti people!
-
Det är ju ändå ridkonfa!

I don't ever wanna be like you

-
Godkväll. Den här bilden va typ lika dålig som den förra men jag orkar inte bry mig, håret är rödare i alla fall. Dagen spenderades med att gå upp tidigt, för att vara mej på en ledig dag då. Drog till stallis och red Loyd som skötte sig väldigt bra, över förväntan faktiskt. Fick skynda mig lite när jag kom hem efter stallet eftersom minibussarna skulle fara från församlingsgården runt fyra. Var alltså ute i Tavelsjö ikväll där vi planerade lite, snackade igenom diverse saker, bäddade osv. Rent praktiska grejor som måste fixas innan konfirmanderna kommer ut alltså.
-
Tanken var att jag skulle packa och fixa klart plugg ikväll men jag hade varken ork eller lust så jag får fixa det nån annan gång, förslagsvis imorrn. Annars ska jag dra förbi skolan och nolia en stund imorrn. Se slaget om midgård och proppa i mig lunch tänkte jag. Sedan blir det tandläkare och kirra dom sista sakerna på stan innan jag antingen kör moppen till Tavelsjö eller åker minibuss, det lär visa sig. Nu ger jag upp alla planer på att vara produktiv och går och lägger mig istället. Vill hellre vara en glad ledare faktiskt. Over and out.

The past is in your head, the future's in our hands

Har tappat bort mig själv någonstans på vägen känns det som. Just nu är jag främst trött och smågrinig. Gårdagen spenderades alltså i stallet, efter skolan då. For sedan hem men min egentliga plan blev inte av vilket inte förvånade mig alls, tyvärr. Jessica räddade dock kvällen när hon ringde och frågade om jag ville ha sällskap. Blev upplockad av henne, Erik och hans två kompisar + en till bil med hans kompisar. Vi for runt lite, bland annat till en stuga i Norrmjöle och till donken, sedan till en av grabbarna där Jessica och Erik självklart somnar. Tur dom andra var snälla och sociala! Kom hem runt två kanske, och kollade datorn innan jag somnade med kläder och allt på. Bra Malou..
-
Denna dag spenderade jag med att sova länge, sedan upp och käka frukost. Förlåt till alla er jag tänkte fika med idag, det blev ändrade planer och kaos med massa. Kom på att jag ville klippa och färga håret innan sommarn, och skulle det hinnas inom flera veckor skulle det behöva ske idag. Tur Joanne ställde upp och klippte det, och nöjd blev jag! Massa tack!! For hem och färgade håret, och sedan dess har jag packat typ. Borde gjort skolarbete, men fan det får bli imorrn typ. Nu ska jag nog sova. Imorrn blir det stall sedan stan och vidare ut till Tavelsjö för ledar-/planeringskväll. Kommer nog uppdatera dåligt inom dom närmsta två veckorna, men ha det gött!
-
Sämst bild, här va det klippt men inte färgat!

Both striving for a perfect world, each having their own opinion

Hejhej, hoppas det är fint med er. Själv är jag fortfarande ganska allergisk vilket suger. Idag har det inte hänt något särskilt i skolan, redovisade historiearbetet och läraren verkade nöjd. Efter skolan drog jag ner med lite folk på stan i hopp om att hitta kläder, särskilt tröjor, att ha i sommar. Hann träffa Oscar, Anna, Lisa och även Petter en snabbis. Hittade två par tygskor och tre tröjor som jag tänkte ta kort på, men det glömde jag helt bort. For hem vid sex och käkade samt umgicks lite med käramor. Imorrn blir det skola som vanligt, sen förhoppningsvis en tur ut med Dessi och Alida, och efter det hoppas jag att någon vill hitta på något, är ju ändå ledig på onsdag! Nu ska jag sova så jag orkar åka till tyskan och se film imorrn, hugs!
-
Bild från någon random skoldag!

Did you ever hear what I told you? Did you ever read what i wrote you?

Godkväll! Idag vaknade jag på fel sida och låg i sängen till alldeles för länge. Kom sedan på idén att min kära make kanske skulle till stallet så jag gick upp, käkade och smsade och frågade. Blev så att jag gick ut och gick en sväng med henne då hon satt på pållen, sen betade vi pållis en stund också. Massa prat och bara allmänt mysigt var det! Drog hem, bytte om och tryckte i mig lite käk innan jag for in till Anna och såg big brother finalen, inte för att jag följt det utan bara för att det va najs att umgås. Veckan som kommer kan bli hur som helst känns det som just nu, men imorrn ska jag leta kläder i alla fall. Vill verkligen köpa saker till sommaren! Blir att hänga med Oscar, och kanske några i klassen. Nu ska jag sova, bye bye beautiful.
-
Oscar ville ha en speciell hälsning, men jag vet inte riktigt vad han tänkt sig sååå... Oscar, du äger och jag är sjukt glad att ha dig som vän. Tycker det är synd att vi syns så sällan som vi gör men i sommar måste vi styra ihop nå grillning på kont eller så!
-
Bild på käreoscar när han, vicki och jag var i Luleå
-
Och en fin bild från kont på han och Tone

Saturday I love you like gold, not like the monday, you pass like a ghost

Planen för helgen ändrades flera gånger om. Slutade i alla fall med att jag var med en kompis och sedan sov hos Dessi. Skön morgon då vi löste lite korsord, haha, och bara tog det lugnt. Körde hem i regnet vilket inte var toppen, men jag kände att jag ville ha moppen hemma. Har typ inte gjort något ikväll, hoppades på att far in och hitta på nått men det blev inte av. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Hejsvejs.
-
Älskar dej babe, du är bäst<3

Fly to a dream, far across the sea

Helt sjukt vilket kaos det är i min hjärna. Snart är skolan slut, då ska jag ut som konfa ledare. Har inte fattat att jag inte är knodd längre, utan ledare... Fattar inte att jag går ut ettan om en vecka, galet. Fattar inte varför jag inte bara kan bestämma mej. Sluta driv med mig, hjärnskrälle.
-
Dagens intressantare händelser har varigt enligt följande: bokprat på svenskan, mattenationella, hem och fika, stall då jag red ut på Loyd fin hest, hem, dusch och mat, död. Religionsprovet imorrn får gå hur det vill. Jag far iväg på äventyr imorrn kväll, förmodligen i alla fall. Hörs. Over and out.

RSS 2.0