Hello goodbye

Hej! Länge sen sist nu. Jag har haft en period som varit sjukt negativ, men nu verkar det faktiskt äntligen börja vända uppåt igen. Senaste tiden har jag pluggat, hunnit vara i stallet, sovit lite, kört bil. I helgen var det LUB vilket var ungefär som vanligt, dock väldigt lite folk den här gången. I söndags efter LUB åkte jag till bräntis där vi i v-gruppen styrde fika och skranåkning. Förra veckan hade vi prao och jag var på Sagami och fick tokgod mat varje dag. Inte peppat att äta skolmat igen nu.. För någon vecka sedan var jag och mamma och såg teatern Utbrott vilken var stört bra. Tänker inte säga mer än att den handlar om zombies.
 
Det känns stört skönt att det snart är lov så man får slippa att vara i skolan i alla fall. Ska dock försöka få lite saker bortgjorda så jag slipper dom sen. Ikväll ska jag hem till min finaste och pluggapluggaplugga. Ska försöka uppdatera med lite bilder inom den snaraste framtiden vad jag gjort på sista tiden. Har en del najsiga bilder nämligen! Men ni får ha det så bra till vi hörs nästa gång. 
 

Trött och sliten

Hej igen! Var ett tag sen sist nu, men med min energinivå så är det inte så konstigt att jag inte tar mig tid till att blogga. På senaste tiden har jag varit konstant trött med ont i nästan hela kroppen. Det som gjorts är väl inte jättemycket, har hunnti umågs med min mamma då pojkvännen var i Stockholm. Vi passade på att börja övningsköra också så det känns sjukt kul! Såg melodifestivalen i lördags och det var väl ungefär på samma nivå som vanligt. Har också skrivit ett fotoarbete som gick sjukt segt, men det känns bra att det nu är inlämnat. Fick höra en sjukt mysig sak av ett barn på fritids, "du är en jättebra fritidsfröken!" och sötnosen bredvid stämde in. Dessa ungar kan verkligen förgylla ens dag. Jag tänker fortsätta lova att jag SKA lägga upp bilder från hemavan, men det kommer i sinom tid då jag har annat att prioritera. Nu ska jag upp och lägga mig bredvid min finaste. Tjingtjong tills nästa gång!
 

Storm in a teacup

Har just genomliditden segaste engelskalektionen i mitt liv. Alla tankar bara snurrar och snurrar och jag får ingen ordning på nånting. Detta kommer dock, förhoppningsvis, lösas inom en snar framtid. Men fortfarande är det kaos. Hade förövrigt en klockren rubrik till det här, men den glömde jag ju självklart bort. På senaste tiden har jag pluggat, vilat med min sjuka älskling, haft ångest och så vidare. Nu är det dags för lunch och i eftermiddag när jag kommer hem ska jag ut och rida i snöstormen. Vi hörs väl när jag orkar uppdatera nästa gång. Och ja, bilderna från hemavan kommer, sen. Hoho, kom på rubriken..
 

RSS 2.0