Wake me up inside

Är så fruktansvärt less på allting just nu. Det är svart ute typ konstant, förra veckan var det inte mer än 1,7 soltimmar, på hela veckan alltså. Vi har egentligen inte överdrivet tunga saker i skolan just nu men det är mycket, och jag har ingen energi alls till att ta itu med nånting av det. Måste börja beta av saker annars kommer jag aldrig orka fram till jul. 
 
Annars så har jag inte mycket för mig, den här veckan har jag varit hos tandläkaren, varit hem och snackat massa med mamma samt varit i stallet, och idag var jag på stan en sväng och hittade i alla fall en tröja som följde med hem. Såg också treornas projekt idag vilket ägde sönder! Sjukt duktiga allihopa är.. Resten av den här veckan kan nog bli lite hur som helst, imorrn ska jag till stallet och på fredag ska jag och Cajsa fota lite. Fredag kväll innebär firande av Lisa. 
 

I've been down but I'm back in a magic zone

Gokväll! Veckan som varit har varit fylld med massa olika känslor som hoppat fram och tillbaka, hoppas bara att nästa vecka blir stabilare. Dom sista dagarna innan helgen var det halv-temadag för samettorna på torsdagen vilken var slapp för mig och Linnéa då vi fixat fika och föreläsare. Torsdag eftermiddag bjöd på en asmysig ridtur ut med Doris och sen en färd in till stan och världens finaste. Hela fredagen var jag ambassadör för niorna men missade ändå bara en lektion.
 
Fredag kväll drog jag och några fina människor till ett spex på vasakyrkan och sen hem till Lisa för mys. Igår gick jag och älsklingen på en promenad på några timmar och på kvällen kom Dessi och Emil förbi på fika och film vilket var sjukt najs då hon var super-saknad!! Idag tog jag en fika med Cajsa, som skulle vara en pluggfika men som blev välbehövd tid att snacka igenom saker på istället. Ikväll har jag bara slappat och tagit det lugnt.
 

Let love grow


Hur kan man tappa orken att andas?

Skrev det här inlägget för någon dag sedan, i måndags närmare bestämt, men hann aldrig slänga upp det så fyller ut det och lägger upp det nu istället!
 
Sitter just nu i skolis på en relativt dålig dag som blev helt okej när jag hämtade kanske världens bästa bok i bibblan, visserligen på tyska men ändå. Lite besviken på bilderna i den då dom inte är lika fina som i den svenska versionen, men ändå ruggit snygga. 
 
Det som hänt sen sist då, i torsdags då jag var ledig red jag ut barbacka på Gullan. Ett medvetet eventuellt dumt val då hon kan få för sig att inte gå och börja stegra, men efter lite tjafs löste allt sig ändå. Dagen vände snabbt då jag var stört hungrig och insåg att jag knappt skulle hinna äta, men efter mat och att ha lugnat mig blev jag glad igen. Vaknade hos älsklingen och drog till skolan där vi fick en fotouppgift som känns askul och jättesvår. Blir säkert något bra av det också, på sikt. Fredagskvällen var vi i stan och kikade på invigningen för tunneln vid järnvägstorget. Hann också se några som åkte bräda/skidor och stööört ad taggad jag är på att dra ut och åka.. Resten av helgen var vi hos mig och gjorde typ ingen nytta, bara myste och såg film. 
 
Den här veckan då, har väl inte gjort mycket vettigt. I måndags hade jag namnsdag så då var vi hos mig och käkade cupcakes. Igår var det stall och det blev en tur med finaste Doris som var precis lika fin som alltid. Idag har varit en trött men ganska slapp dag då ingen lektion varit särskilt ansträngande. Roligaste var pedagogiskt ledarskap då vi skulle redovisa våran aktivitet. Jag, Paulina och Emma snackade om teckenspråk, och sedan fick vi lära oss om origami och köra ett core-pass. Ikväll har jag typ legat och sovit, och nu blire Game of Thrones sen dejta kudden igen!! Ska också lägga upp massa fina webcam-bilder vi tog efter nån lektion nån dag, dom är sjukt fina. Imorrn är det halvtemadag som vi styr för sam-ettorna vilket kommer bli awesome!

Godmorgon!

Är ju ledig idag så jag tog mig en sovmorgon till för typ en timme sen, nu ligger jag och slappar i sängen. Har nyss gjort klart svenskan vilket känns råskönt. Allt som behövdes för att jag skulle få nånting gjort var visst lite press.. Resten av den här dagen har jag inget särskilt planerat, ska dra mig mot stan och sen till stöcke om en timme, och sen far jag till stallet och rider medan det är ljust! Ikväll har jag dock inga planer alls, slutar nog med att jag är med finaste. Hoppas ni har en skön dag! 

Living on the edge

Tjoba! Ligger just nu och myser samt pluggar under täcket. Dom senaste dagarna har för ovanlighetens skull innehållt plugg. Igår hade vi matteprov vilket kändes bra och idag fick jag en deadline på en grej, vilket betyder att den ska vara gjord. Punkt slut, inga ursäkter. Även om det kan låta hårt så innebär det att den kommer bli gjord och det är nog lite det som krävs för att jag ska göra vissa saker. Är ju fruktansvärt lat men jag fattar att man ibland måste dra en gräns, jag gör ju inget jag inte måste. Imorgon är jag ledig vilket känns fruktansvärt skönt, var och lånade en bok som jag ska börja läsa imorrn och sprang då in i Zohar som jag inte sett på bra länge. Nä nu ska jag återgå till plugget så det är bortgjort sen. 
 
Observera dom råmysiga tjocksockarna på bilden!

Picturelake aka Tavelsjö

Godkväll, kom hem från en härlig LUB-helg i Tavelsjö idag. Har sedan dess mest sovit och pluggat en del och varit med sötnosen min givetvis. Kan säga att han var sjukt saknad under helgen.. Igår var dagen full med pass så jag var sjukt trött när jag äntligen fick sova. Har verkligen inget vettigt att skriva och inte heller några nya bilder från helgen så ni får nån gammal. 
 

I wanna hold you but you're out of reach

Hejhej, just nu ligger jag i min säng i Tavelsjö, alltså den jag sov i under ridkonfen i somras. Sjukt mysigt men jag saknar mina söta lägerbarn. Har inget särskilt att uppdatera om dom senaste dagarna, red ut med Bettan i torsdags och idag på hålet tog jag och Oscar en lunch. Hann med att träffa lite folk i klassen och Isak på café station också innan jag for hit. 
Bild från ridkonfen i somras

I don't run

Goddag, idag bloggar jag från skolan samtidigt som jag ser Dexter eftersom vi har långlunch! Igår var jag ledig vilket var sjukt skönt och behövligt. På morgonen började jag slänga in couscous i micron och sprang ut och fotade i typ 10min. Drog sen och red ut med Bettan medan det var ljust och varmt och soligt sedan hem och fixade mig innan jag drog in till stan för att göra lite nödvändiga saker som att lämna ett par trasiga brallor. Gick sedan till skolan för utvecklingssamtal och efter det hämtade vi upp Isak och for hem till mig där det blev mys resten av kvällen. 

I frikkin' love you

Gokväll, denna dag har varit helt okej, inget särskilt som hänt förutom att jag och Isak har 1 månadsdag, tjoho! Helt sinnes hur fort tiden har gått, och samtidigt känns det som att vi känt varann sjukt länge. Vill säga att jag älskar dig min finis, tur jag hitta dig! <3 Skulle kunna säga massor om hur fin du är men det tar vi en annan gång för nu måste vi båda sova, eller ja du i alla fall eftersom jag är ledig imorrn! Puss!

Welcome to a world of chaos

Hejhej, skrev nyss ett inlägg som försvann. Nu är jag mer less än jag va tidigare. Allmänt otaggad på skola imorrn och känner mig redan stressad inför den. Dom senaste dagarna har jag, eller ja vi, inte gjort mycket. Vi va med Johan och Patrik en kväll, va på halloweenfest och har ba myst. Har lyckats fått lite plugg gjort i alla fall. Nu ska jag dra och duscha, puss.
Bild från fredagen innan lovet, heh.

RSS 2.0