2 dagar till jullov!!

Snaaart jul!! Sinnes vad less jag är men nu fasen är det inte länge kvar tills man får ledigt! På senaste tiden har väl inget särskilt hänt, i helgen firade vi Saga vilket var trevligt. Annars har jag i stort sett bara pluggat och sovit.. Och det är väl ungefär så mina dagar kommer se ut fram till jullovet också. Idag var jag dock och jobbade på fritids vilket faktiskt var riktigt roligt, mysigt och lärorikt. Skulle gärna jobba där fler gånger, tycker faktiskt att det gick bra för att vara första gången jag var där. Har inget mer att säga, tjingtjong!
 

Älskar dig, min knasis

Är du trött älskling? <3
 
Själv är jag sliten som aldrig förr.. Sitter med en fotouppgift som ska redovisas imorrn och känner hur huvudvärken bara blir värre. Snart, snart, snart är det jul...

Vi är större än det här, så fortsätt bara andas

Nu ska jag snart dejta sängen, men tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg först. Dagen har då som vanligt bestått av skola, och för första gången typ någonsin har jag fått någonting gjort på hålet. Även om det betydde att jag knappt hann äta innan lektionen. Fick veta att Katarina som vi har i engelska blir kvar nästa termin också, och det känns verkligen stört bra! Hade bokprat sista lektionen också och det gick nog ändå helt okej trots att jag var lite dåligt förberedd.
 
Efter skolan sprang jag på stan med Cajsa och Gabriel en sväng, och lyckades få med mig två nagellack hem plus lite nötter som jag smaskat på hela kvällen. Annars har jag typ sovit ikväll, har som inte haft mycket energi över. Imorrn ska jag hem en sväng och dra till stallet sen på kvällen ska vi fira Saga! 
 
Några bilder från en kall dag då jag och Cajsa va på stan och fotade

Lucia

Hejhej, den här dagen har inte varit överdrivet intressant. Luciafirande i morse vilket var fint och sen lunch. Hade bara matte och sen tog jag bussen hem. Fikade lite innan jag drog till stallet och plockade in alla pållisarna. Var testpilot på Gustav idag, då ingen annan hunnit rida honom på stöcke än. Det var en mycket trevlig en som lyssnade fint både framåt och bakåt, lite sämre i sidled dock. 
 
Ryggen känns också mycket bättre idag från när Doris slängde av mig. Kan gå ordentligt nu och ju mer jag rör på mig ju bättre känns den, även om den fortfarande gör ordentligt ont ibland. Det var lite planen när jag bestämde mig för att fara till stallet idag också; kan jag gå så kan jag rida. Kvällen har annars spenderats med att äta, duscha och plugga. Nu är det dags att dejta sängen och imorrn måste jag göra nytta i skolan. 
 
Finaste Vicki var lucia!!

Bilder från julfesten

 
Vi gjorde allt ifrån att fika gofika till att pyssla, klä granen, baka pepparkakor, äta pepparkaksdeg, äta pepparkakor och annat gött, hade musik-quiz, åt gomat, dansade, flummade, skrattade, klättrade klättervägg, och massa annat trevligt!

The war is never won

Skrev detta inlägg när jag satt på bibliotekscaféet, nu har jag ju dock varit hemma i några timmar..
 
Liten lägesuppdatering sen sist då. I lördags var jag och hade julfest på Café 22, som planerat. Den vart asnajs även om allt inte var som tänkt, men det kan man väl inte förvänta sig tänker jag. Söndagen gavs till plugg, vila och dusch. På måndagen började jag 12.20 då matten gick bort, och efter skolan tog jag en fika med Vicki, vilken var sjukt mysig och välbehövd tid till att prata ikapp om saker! 
 
Tisdagen rullade på som vanligt i skolan och sen var det stall. Red ut på Doris med Dessi och Alida, och redan från början tyckte jag att Doran kändes lite skum. När vi ridit en bit så blev min pållis galen och drog av en bockserie och trots att jag höll mig kvar ett tag for jag ju i backen sen. Som tur var fick vi tag i hästeländet och kunde rida hemåt men jag är ganska mör idag och kan inte riktigt gå ordentligt. 
 
Just nu sitter jag och väntar på Paul på bibliotekscaféet. Han ska få igen en tröja jag knyckte för ett tag sen och sen måste han nog springa vidare, men det blir kul att se honom ändå! Imorrn ska jag till stallet, ifall jag kan gå, och annars har jag ingen riktig plan. Måste måste måste plugga dock....
 

Woopidoo

Wihoo, äntligen är samhällsrapporten inskickad! Trodde nästan inte att jag skulle orka få ihop den ikväll men när jag väl börjar så rullar det oftast bara på och efter några timmars slit så är det oftast klart. Känns verkligen skönt att ha en grej mindre även om jag vet att det ligger många saker kvar framför mig innan jag får gå på lov. Innan den här helgen är slut kommer dock en till rapport vara gjord och inskickad, och sen är det lite lättare saker kvar. 
 
Nu ska jag ta och slänga mig i sängen och sova så gott jag bara kan, för imorrn blir det julfest för hela slanten på Café 22! Hoppas verkligen att det blir topp, även om jag fortfarande är lite besviken på att vi inte tar oss ut på skäret. På söndag blir det att skriva den ledarskaps-rapporten, och även om det känns drygt så vill jag bara få bort det. Tagga jullov!! 
 

If you fight love you're always a looser

Cajsa, jag är besviken.. Vi borde ha en tokmysig katthög just nu, men istället sitter jag ensam och övergiven i biblioteket, fast nu ljög jag för Saga är faktiskt här. Hursom, den här dagen är väl inte bättre än någon annan på sista tiden varit. Är stört trött och tog mig knappt upp ur sängen i morse. Satt nyss på en mysig fotolektion men jag skulle behövt fått mer gjort, som vanligt. Måste verkligen ta tag i en av rapporterna nu på hålet, annars kommer den inte komma in ikväll oavsett om jag vill det eller inte. Hann inte och orkade inte skriva något igår, men hann vara i stallet en stund i alla fall! 
 
Planerna för kvällen och helgen har ändrats en del, vilket är stört synd. Men färjan kan inte ta sig ut till Norrbyskär och då kommer inte vi heller dit. Istället kommer vi vara på Café 22 men mer hur vi styr upp det vet jag inte. Ska fara på krismöte idag vid tre. Enda fördelen med det här är väl att jag kanske får någon timme mer som jag kan lägga på plugg ikväll. Och jag fattar verkligen inte vad vissa människor håller på med just nu. Drives me crazy.
 
Här kommer äntligen en bild där man ser hur det blev när jag färgade håret

I sångerna dom sjunger

Sjukt less är den känslan som beskriver det mesta just nu. Önskar verkligen att det bara kunde vara jullov nu, för jag orkar verkligen inget mer. Visst finns det saker jag är stört taggad på, som att handla julklappar och bara mysa med nära och kära, och dessutom är julfesten på Norrbyskär i helgen. Men det enda jag kan känna är en enorm stress utan slut. Hann inte heller åka till stallet igår, det som annars brukar få mig att stressa ner ganska bra, utan satt istället hemma helt slutkörd och försökte plugga tyska till dagens prov. 
 
Vill verkligen känna glädje, den mysiga julkänslan och allt. Firar ju två månader med världens finaste idag också, så idag ska vi nog springa på stan en stund och ikväll ska vi mysa med ben&jerry's och film, försöka stressa ner en stund.
 
Planen för kvarvarande dagar i veckan är väl nåt i stil med att imorrn då jag slutar tidigt ska jag hem och till stallet, sen plugga på en av två rapporter. På fredag kommer jag åka ut till skäret redan innan jag slutar, men lär måsta skriva klart rapporten där ute eftersom den ska in på fredag. Sen julfest till söndag dag och plugg på söndag eftermiddag.
 
Jag älskar dig min finaste. Vet att du hatar att jag smygfotar dig, men du är så stört fin<3

Myspysig helg

Hejhopp alla söta människor! Nu sitter jag på wayne´s med Cajsa och fikar lite. Vi ska dra igång och plugga lite, eller mycket, eftersom vi har redovisning imorrn. Nu har jag äntligen lagt över alla bilder som fanns i kameran så det är allt ifrån bilder på älsklingen till Lisas födelsedagsfirande. Har dock fortfarande inga bilder på mitt nyfärgade hår, men det kommer, var så säker! Igår kväll styrde vi överrasknings-glitter-fest för Lisa som jag anser blev sjukt lyckad! Och stört kul var det att se hennes reaktion när hon kom in. Tog tyvärr inga bilder på festen då jag inte ville ha med mig kameran. 
 
Bildbomb från firandet av Lisa hos henne!
Födelsedagsbarnet herself

Winter winds

Goddag! Just nu ligger jag på sängen och väntar på att mamma ska plocka upp mig då vi ska fara på nån julgrej på waldorf där hon jobbar. Igår var jag och Cajsa ute och fotade massa till ett projekt i skolan och jag tror ändå att några av bilderna blev användbara. Fotade allt ifrån Cajsa sittandes på bibliotekscaféet till en apotekare och en som jobbar på Duå. På kvällen var jag hos Lisa och firade henne med paket och gofika, samt massa andra härliga brudar. Bilder från det kommer kanske senare idag eller imorrn, eller så! Och just det, jag har ju färgat håret också, men bild på det kommer också upp senare, hehe.
 
Tills vidare får ni en snöig (eller nåt) bild på mig och finaste! Ut och lek i snön nu, innan den fösvinner..

RSS 2.0