Update

Goddag! Tänkte uppdatera lite då de va länge sen jag bloggade. Var mycket trevligt att åka bräda i lördags med några ur klassen + co. ingen nämnd, ingen glömd. Snurrade om bindningarna helt dessutom och nu känns det mycket bättre! Söndagen spenderades mer eller mindre sovandes och med mamma. Gårdagen minns jag knappt, var helt slut då jag sov jättedåligt natten till igår. Idag var jag i skolan, som vanligt, sedan bar det av hemåt där jag pressade i mig lite tacos som mellis innan stallet. Red Bullen en sväng på banan och han jobbade på riktigt bra, bara småsaker att påpeka. Somnade sedan på soffan efter middagen så planen att gå och lägga sig tidigt gick det sådär med. Nu blir det att sova så jag orkar upp imorrn, natti!
-
Imorrn träffar jag äntligen denna pojk igen, var väldigt längesen sist!

I hope you had the time of your life

Hejhej, idag är det fredag. Planen var att fara in till stan och hitta på något men i brist på något ställe att fara till och lite brist på ork så blev det en hemmakväll istället. Igår var jag i stallet och red ut med Bettan, hon skötte sig bättre än förväntat och att det var en underbart fin stjärnhimmel gjorde inte ridturen sämre. Nu blir det att sova för imorgon ska jag upp och åka till bygdsiljum, bräda hela dagen! Ha det gött så länge
-

GRATTIS CELINA!

Idag fyller min goda vän Celina år, detta ska självklart firas med ett blogginlägg! Okej, lite lame, jag vet. Men i alla fall, jättestort grattis till dig, hoppas du får fina grejer och en underbar dag så ska vi ta en födelsedagsfika någon dag!

Dumma jävla svenskar

Goddag. Idag när jag satt på bussen hem kunde jag inte låta bli att höra en del ur en konversation. Den gick något i stil med; "Det är så jävla drygt när den sista som går på alltid ska sätta sig bredvid en!". Jag kunde bara tänka att hur dum får man bli? Ni sitter, två tjejer förövrigt, på varsitt säte bakom varandra och kommunicerar. Ni vet att bussen brukar bli full, vilket jag vet eftersom jag sett er förr. Varför sätter ni er så om ni inte vill att någon okänd ska sitta bredvid er? Är det så förbannat svårt att sitta bredvid varandra när ni ändå känner varandra?
-
Nej jag har bara en sak att säga, dumma jävla svenskar! Som dessutom inte kan ha någon kroppskontakt. Jag önskar att alla kunde prata med den man satt bredvid på bussen, mycket trevligare.
-
För att ta en lite mer positiv ton kan jag säga att jag sitter och äter lite macka, ska snart röra mig mot stallet. Dagen har varit lite upp och ner beroende på flera saker, dessutom var den lång. Core och yoga igår var kul, jag var överlägset yngst men det tog ju lite i alla fall. Idag fick jag dock jätteont i en kota jag haft ont i tidigare, hoppas det blir bättre. Har även ont i revbenen på höger sida, känns som att någon sparkat mig, men det är förmodligen träningsvärk.
-
Tjingtjong!

Våren är på väg

-
Snart är det vår! Kan informera om att det idag var inte mindre än 20 grader varmt i solen, på andra sidan huset, i skuggan, var det dock runt 2 grader.. Var ute och red en sväng i solljuset vilket var mycket mysigt, Bullen var pigg och glad. Synd att det blåste mycket bara så det var till att ha en ganska tjock jacka ändå.. Imorgon har jag ett hål mitt på dagen på ca 4 timmar, en lunchdejt efterlyses! På kvällen blir det för mig och mamma att fara på core och yoga vilket känns kul. Tycker faktiskt om att göra saker med mamma även om det sällan blir något speciellt. Nu ska jag dejta kudden i alla fall, nattinatti!

Yesterday, all my trouble seemed so far away

Hejhej! Lite kort om helgen, i fredags var Emelie och Fanny här. Jag åt sushi, men dom hade redan ätit. Efter det blev det massa singstar, snack, och lite film. Igår tog jag det bara lugnt sen ut i snöstormen till en kväll som spenderades hos Signe med trevligt folk. Mycket skön helg! Idag har det bara varit mys framför TVn i stort sett. Känns bra att veckan som kommer är lugn eftersom jag är så less att jag knappt vill upp om dagarna, men snart är det lov!
-
Fick ben&jerrys av mamma igår, det var gott, tack!

Still alive!

Efter allt plugg lever jag fortfarande. Synd bara att jag ändå inte fattar nånting inför provet imorgon, well fuck that. Nu ska jag sova, ville bara säga hej!
-

Wanna be my valentine?

Gokvällers!
Denna alla hjärtans-dag har spenderats hemma med en massa plugg vilket jag, hör och häpna, faktiskt har jobbat med hela dagen. Betyder detta då att allt är klart? Nej. Självklart inte. Men jag kämpar på bäst jag bara kan!
-
I alla fall så har radion stått på mesta tiden då jag pluggat, och jag kom på idén ganska snabbt att varför inte försöka få rix fm att spela en låt till min man? Sagt och gjort. För en liten stund sen skrev jag på han som sänder nu's logg i förhoppning att han skulle spela låten. Det är nu en halvtimme tills hans pass slutar. Mina förhoppningar är låga. Detta var då vad jag skrev:
"Godkväll! Skulle vilja att du spelar I only wanna be with you med Volbeat till världens bästa Desirée Edlund som alltid ställer upp och är en underbar bästa vän!"
-
Du är bäst snyggo<3

helg

Goddag! Lite kort om vad som hänt i helgen; i fredags var det mys i soffan med min älskarinna och ben&jerry's, pratades en massa och åt oss feta på både glass och tacos. Vaknade upp och degade halva lördagen, då jag egentligen skulle pluggat, sen gjorde jag mig ordning och drog in till staden där det blev fika på Göteborg och att kika på spelningar på Verket där Folkmord hade sin releasespelning. Mycket folk var det i alla fall, synd att man inte kände så många. Tyvärr slutade kvällen smått uttråkat och det var väldigt skönt att komma hem. Idag måste jag plugga varesig jag vill eller inte, jävla skola. Hatar att veckan som kommer är fullproppad med inte mindre än fem skolgrejer, hejdå livet!
-

Things still seem so dark and cold


When you try your best but you don't succeed

When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse
-
Är bara konstant trött och stressad, känns som att plugget är överallt och ändå får jag ingenting gjort. Nu ska jag försöka sova så jag kanske åtminstone lever imorgon. Orkar inte det här längre, så jävla less bara. Kommer antagligen vara sjukt osocial, sur och tråkig imorgon, får väl hoppas folk bryr sig ändå så kanske de i alla fall inte blir värre. Saknar mina favoritisar och helgen som var då man fick släppa skolan och allt för en stund.
-

nattbloggning

Hejsan, nu var det ett tag sen jag bloggade! I helgen var jag i Tavelsjö med LUB (alltså ledarutbildningen). Mycket trevligt med schysst folk och många skratt blev det! Kom hem helt utmattad igår och somnade väldigt trött. I morse ville jag som vanligt inte gå upp, synd att man inte riktigt har något val. Inget särskilt hände mer än att vi hade referatppsats. Imorgon blir det skola stall och plugg. Sov gott!
-
saknar dej<3

Winter is coming

Hejhej, jag har insett att nu är den riktiga vintern med -20 här.  Detta är dock inte till min belåtenhet då jag tyckte det var betydligt skönare med bara några få minusgrader.. Var i stallet för några timmar sen men eftersom jag inte ville ta död på den stackars hästen blev det ett skritt- och travpass. I början var vi inte ens på samma planet men i slutet så lyssnade hon fint.
-
I morrn är det fredag vilket är lika peppat som varje vecka, i helgen ska jag dock bort till Tavelsjö på LUB, alltså ledarutbildning. Får hoppas att det blir något varmare så man överlever att springa mellan husen utan att behöva ta på sig jackan varje gång. Hoppas att det blir en trevlig helg med mycket sömn, annars kommer jag aldrig orka med nästa vecka. Förstår faktiskt inte varför jag är så konstant trött.
Nu blir det till att göra lite läxa, kram!

We sing it out loud, we sing it out proud

"I saw an angel become the devil"

"Holding on to what I got an love, but things still seem so dark and cold"

"Sick and tired of fighting, all the crap inside"

"Counting all the assholes in the room, well I'm definitly not alone, I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're a fool, well that's just like me yoohoo and i know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend, and I tell you it again, and I do it again"



He's on an strike and looking at you


RSS 2.0