I just wanna live

Hejhej, dagen har spenderats på umevatoriet på morgonen, efter lunch hade vi religion sen slutade vi. Åkte hem med mamma och fikade samt vilade lite, käkade och åkte sen in till stan igen där jag for på vasa. Det var en mycket trevlig kväll med många skratt, träffa personer det var ett tag sen jag såg, härligt snack och en del kramar. Även fika hanns med. Efter det sprang vi förbi klt en stund och satt och pratade innan jag lyckades tigga till mig skjuts hem. Imorgon blir det förmodligen bio samt myskväll med Dessi. Sov så gott tillsvidare!

Good-time pictures

Lovade ju att visa lite bilder från åre, så här kommer dom och lite andra. Bättre sent än aldrig!
-
Det var sjuukt fin utsikt!
-
-
Michelle åkte ner i ett vattenhål (?) som Teo passade på att dricka ur.....
-
Foodztajm i bussen
-
Något mörbultade knän..
-
-
-
Nu följer lite bilder från då vi firade Anna och Cajsa
-
Observera Gabriel på kanten!
-
-

If there is something I can do, help me through

Längesen jag bloggade nu, vet egentligen inte varför, har bara inte orkat skriva något.. I alla fall så var jag hemma i måndags då jag sovit kasst. Tisdag var det utvecklingssamtal så då var jag också ledig, på eftermiddagen tog jag en ridtur ut på Bettan. Igår var det skola sen hem och plugga. Idag gick dagen inte riktigt som planerat då jag tänkte plugga, men det slutade med sent stall, sen middag, sen duschning och sen ingen tid till plugg så jag skickade in ansökan om sommarjobb istället. Hela den här veckan har varit pluggig, hatar att ligga efter, eller att göra skolarbete i allmänhet egentligen. Nu ligger jag med nymålade naglar och försöker skriva, vilket går sådär. Stallet gick förövrigt bra, red Bengt på banan och efter en mindre protest mot att gå genom en vattenpöl så var han snäll och go igen. Snart ska jag sova, är astrött och less. Imorgon är en slapp dag i skolan, ska på umevatoriet på morgon, sen lunch sen religion, därefter helg. Har inte bestämt mig om jag ska hem emellan eller inte, men på kvällen ska jag till vasakyrkan och se några av mina kära vänner göra roliga saker, blir säkert askul! Nu ger jag upp, gonatt.
-
Kan förresten säga att jag hittade presentkortet vilket gått ut, de suger. Att fira Cajsa och Anna ägde, orkar inte skriva nå mer.
-

Nattbloggning

Hejhej! Blir ett nattinlägg som så många gånger förut. Gårdagen var en dag med bara matte i skolan, gick till stan och tänkte ta bussen hem men det blev att prova jeans med dessi istället. Tog bussen hem och gick sen till stallet där det var ovanligt mycket folk för mig som är van att rida själv. Tre tjejer skulle provrida, själv red jag lille Bengt. För mig blev det lite rodeo då pållen inte ville gå igenom en vattenpöl eftersom han var helt övertygad om att självaste Loch Ness bodde i den. Han beslutade sig att stå på två ben ett tag tills han gav sig och gick igenom, efter lite om och men. Pigga och glada verkade alla hästarna vara då Bullen bockade av hon som provred honom, stackarn som landade i lera. Till slut skötte sig alla finemang i alla fall!
-
Idag hade vi skidor på idrotten, vilket ingen trodde eftersom asfalten är framme nästan överallt utom på ett fält (?) som vi åkte på. Jag ville inte slå i handleden mer så det blev att vara hjälpreda. Snön var djupare än jag trodde och det blev många skratt då man trampade ner hela benen, folk trillade, och vissa passade på att spräcka jeansen. Inget särskilt hände i skolan resten av dagen och jag tog bussen hem där jag stannade resten av kvällen. Har inte gjort något särskilt (läs; dator), ätit god mat och målat naglarna. Imorgon blir det nog att göra bort lite saker bland annat att leta efter ett presentkort som jag tappat bort och det vill jag mörda mig själv för eftersom det går ut vilken dag som helst. På kvällen ska Anna och Cajsa firas så det blir roligt! Nu ska jag dejta kudden, nattinatti.
-
Har tittat på massa fina hästbilder, vadå att dom tycker om varandra?

Watching over me with eagle eyes

Gokväll! Den här dagen slutade ungefär som förra onsdagen, med sjukhusbesök. Åkte till skolan i morse och gick förbi skolsköterskan för att få handleden omlindad. Hon skickade mig till vårdcentralen, jag hade inte så mycket att säga till om där. Träffade samma läkarstudent som sist, och han var lika trevlig den här gången också. Skickades vidare upp på röntgen där jag satt och väntade ett tag innan dom röntgade och konstaterade att inte heller den här gången är någonting brutet. Men det är väl lika bra det. Jag och mamma fortsatte ner på stan och åt lunch. Sen skulle vi gå och köpa te då jag ser några i klassen, och tur var väl det eftersom vi hade fått sluta tidigare och jag räknade med att fara till skolan, men det slapp jag. Gick en kort sväng på stan innan jag lessnade på min huvud- och handledsvärk så vi åkte hem och jag somnade, och sov i ca 3 timmar. Nu när jag borde sova är jag istället inte särskilt trött men den förbannade huvudvärken vill ändå inte släppa. Hoppas det känns bättre imorgon då jag vaknar upp till en dag fylld av enbart matte... Sov så gott!
-

Success

Hejhej, idag tycker jag synd om mig själv. Var i bygdsiljum med skolan och åkte bräda, och självklart trillar jag och slår i handleden, igen. Har så stört ont nu men det är bara att härda. Man ska inte va en sån kvinna. For till stallet ganska sent eftersom jag kom hem sent och tog en trevlig tur ut med Doris. Nu är jag trötter och ska sova. Skola imorgon känns inte allt för roligt om jag ska vara ärlig..
-
Har bestämt mig för att försöka få naglarna längre!

Shortcut

Godkväll! Har inte orkat blogga dom senaste dagarna, så jag tänkte bara skriva en kort text om vad jag gjort, sedan ska jag sova. I fredags, på förmiddagen, så var en som heter Mietek Grocher i skolan och föreläste om hur han som tonåring överlevt andra världskriget och förintelsen. Han har till och med lyckats fly från en gaskammare. Det var en mycket rörande berättelse som jag dock inte orkar skriva mer om nu. Eftermiddagen spenderades med några från klassen på cafe Göteborg med en smartiesglass, gottgott.
-
På kvällen umgicks jag med Anna samt några som var med på Årelägret. Lördagen tog jag det lugnt och på kvällen åkte jag till Dessi som var mycket saknad! Mamma kom och hämtade mig söndag förmiddag och körde in mig till korskyrkan där det var lägereko, dessutom ska jag förmodligen skriva om en gudstjänst på religionen så då blev det två flugor i en smäll. Lyckades köpa mig lite tid på stan så jag fick umgås lite längre med folk, sedan åkte jag och min kära mor hem, och vad jag gjorde resten av söndagen minns jag knappt. Såg nog lite på tv och slappade lite framför datorn. Idag och ikväll har jag inte gjort något särskilt, läst lite, haft lite huvudvärk, slappat lite. Nu blir det att dejta kudden. Sov så gott!
-
-
-
Underbart vackra anteckningar!

Lite gammalt, lite nytt, lite blandat

Allt det här är så sjukt bra, längtar efter fler såna minnen! Hoppas ingen känner sig glömd
-
Lite kont
-
-
Lite sommar
-
-
Lite vänner
-

Goddag!

Den här dagen har varit minst sagt händelselös, bortsett från att jag blev dödad av en visp.. Började med att jag 9.15 infann mig på tegs vårdcentral, träffade en mycket trevlig läkarstudent som kikade och petade på min handled. Han kommer bli en bra läkare. I alla fall så konstaterade han att det lika gärna kunde vara en lös benbit som att den är stukad, så resan som jag trodde skulle bli kort fortsatte upp till sjukhuset där jag satt och väntade i en timme. Sedan kom en otrevlig kvinna och röntgade min handled vilket gick på 3 minuter, efter det blev det ca 20 minuters väntan innan en rusade och sa att den var hel. Hela förmiddagen var förbi och jag traskade till skolan för lunch.
-
Blev då dödad av en lömsk musikare när jag gick ut ur matsalen, skitspel. Eftermiddagen var totalt händelselös så den behöver inte nämnas. Lite underhållande att jag var på sjukhuset både igår och idag, men igår var det ju bara för tandställningen. Tjingtjong så länge!
-

I want to rule it all, rule you

Godkvällers! Ledsen för ingen uppdatering, men jag var då i åre under lovet. Kom hem i torsdags och var tillräckligt sjuk med feber, hosta, snuva, huvudvärk, ja hela köret. Dessutom en mer eller mindre trasig handled som fortfarande inte repat sig helt. Nu mår jag bättre men hostar fortfarande, är dessutom väldigt trött. Kan skriva lite om hur det va i åre en annan dag men kort sagt så var det fint väder och trevliga människor! Den här veckan blir nog ganska lugn vad jag vet dock snor skolan åt sig båda mina sovmornar så vi får väl se hur pigg jag är i slutet.. Nu ska jag sussa, natti!
-
Imorgon börjar last man standing, let the game begin!


I want the truth

Önskar alla ett trevligt lov!
Har varit en skön dag idag, dock var jag väldigt trött efter badet i morse. Skolan var som vanligt, med god mat även idag. Kvällen tillbringades med att fixa naglarna lite, dock inte så mycket som jag tänkte.. och packa, samt äta sushi och ben & jerry's med mamma. Imorgon bär det då av till åre, inte så taggat med lång bussresa, taggad med brädåkning!
-
Naglarna innan jag målade om dom.
-

Love.

Hej, idag har varit en ganska bra dag. Chill lektioner och go mat i skolan. Doris skötte sig fint när jag red, först var vi båda på olika planeter men i slutet blev hon riktigt fin så då skrittade vi ut en extrasväng eftersom det inte blir någon ridning för mig nästa vecka då jag är i Åre. Efter stallet for jag hem och fixade lite innan det bar av in till stan för ett möte. Kände dock att jag hade koll på allt som sades men det var kul att träffa lite folk i alla fall.
-
Nu är jag så sjukt peppad på Åre. Känns verkligen att jag är på väg snart, brädan ska till stan imorgon och väskan måste packas. Imorgon blir det att sitta av lektionstiden sen direkt hem och fixa ihop packning så jag eventuellt åker in till stan en stund innan det blir hem för att sova så mycket som möjligt innan lördag morgon!
-
Såhär kul har vi på svenskalektionen..
-
Standard en helt vanlig torsdagkväll, fast näe. Gott var det!

It takes a fool to remain sane

Hejhej, idag har varit en bra idag. Engelskaredovisningen i morse gick helt okej, jag var sjukt nervös men resultatet blev trots det helt okej. Historian och religionen var dock ganska sega, men med lite kexchoklad i magen överlevde jag det också! På eftermiddagen hade vi inga lektioner, men vi skulle se ettornas projekt klockan två så vi fördrev tiden med lite biljardspelande. Mer om det ska vi inte säga, fast det var kul i alla fall! Måste säga att alla som var med i projektet var riktigt duktiga! Efter det bar det av ner på stan där jag hittade Dennis och flög på han, har saknat min kompis massooooor! Det vart inte så mycket fika som tänkt men det var riktigt trevligt i alla fall.
-
Kvällen spenderades hemma med gomat, dator och lite tv. Tog mig tiden att fixa naglarna också, så nu är dom blå med text på. Kan slänga upp en bild imorgon om jag kommer ihåg och hinner. Imorgon blir nämligen en ganska stressig dag, två lektioner sen bär det av till stallet och sedan in till stan för ett möte. Hoppas ni haft en lika trevlig dag som mig, natti natti!
-
Sommar, Norrbyskär!<3

RSS 2.0