He was born to be the chosen one

Hejhopp! Just nu sitter jag inne medans regnet vräker ner ute och åskan mullrar, sjukt mysigt! Har jobbat som vanligt idag och nu är det bara två dagar kvar vilket känns galet skönt. Dock är jag bara ledig i 1½ vecka innan nästa jobb drar igång, men det är ute på Norrbyskär och det är jag astaggad på. Har inget särskilt att uppdatera med så det får bli lite bilder jag inte visat från Åsele!
Update; nu är det nästan fint väder..
-
Dom flesta har Tone tagit
-
Hittade även denna på vägen hem
 

Tonight must be a magic night

Before sex, you help each other get naked. After sex, you only dress yourself. Moral of the story: In life, no one helps you once you're fucked!
-
Gokväll! Har inte bloggat på snart en vecka och det känns faktiskt skönt att inte ha suttit vid datorn hela tiden. Jag gör som inte så mycket på veckorna nu, därav bristen på blogginlägg. Jobbar för fullt alla vardagar, dock är det här sista veckan! Förra helgen va ju Åsele som jag skrev om, och helgen som nyss va blev ganska lugn, fredagen spenderades hemma, lördagen med Jessica - först hos hästen sen snack både hemma hos henne och på frasses, och sedan tog jag kvällen hos Tone där vi bara chillade. Sov jättedåligt natten till söndag så det blev en hemmadag då jag försökte bli friskare. 

7 shots

Hejhopp! Ska egentlogen sova men jag är rebellisk och bloggar lite! Helgen har spenderats i Åsele med sköna människor. For en aning impulsivt dit i lördags och trodde att jag skulle få åka buss själv i 2½h men jag hitta en kompis så jag var nöjd och glad. Väl framme köpte jag mat och mötte upp mina kära vänner som jag hängde med på kvällen, dock droppade folk av lite eftersom. Kvällen var i alla fall mycket trevlig och jag var glad att jag fick sova hos Tone så jag slapp campingen. Drog på marknaden dagen efter men jag hittade inget särskilt. 
-
Igår när jag kom hem drog jag till Athos som hade ont i foten stackarn, så han stod inne i natt. Nu har han sko igen och verkar må bara fint! Ska dit och kika till honom imorrn. Nu måste jag nog sova om jag ska orka jobba och sedan rida dubbla hästar!
-
Bild snodd från Tone's blogg!
 

I wanna know who you are

Fuck. Skrev just ett aslångt inlägg så försvann allt.. Får väl skriva ihop nåt kortare igen då!
-
Förrgår, torsdags, så jobbade jag sedan hem och till ena stallet. For ut med Bettan och allt gick bra, sedan hem och äta middag. For till nästa stall för att rida Athos, vilket gick sådär. Red först fel sen tjafsade killen en del. Vi mötte också världens skönaste snubbe, vill gärna veta vem han egentligen var. Väl uppe i skogen gick allting dock bra! Tillbaka i stallet var jag stressad och ville hem men när jag fyllt vatten dampade slangen och ville inte fara ihop, dock löste det sig till slut. Kom hem typ kvart i tolv och stupade i säng nästan direkt. 
-
Gårdagen var seg, typ alla på jobbet var också ganska sega så det blev inte jättemycket vettigt gjort. Dock blev det en del skratt när vi skulle rensa ogräs med sax eller händerna. Efter jobbet tänkte jag fara på apoteket och hämta ut en grej, men det visade sig vara lättare sagt än gjort. Väl hemma somnade jag och vaknade typ en timme senare av att Erik ringde. Vi for förbi på hippo en sväng och fixade lite och sen drog jag till Athos där Tone mötte upp mig. Vi jobbade lite med trav och galoppbommar samt lite volter och så, sen skuttade vi också. Tur att han kan hoppa så han får lära upp mig haha. 
-
Nu idag är planen att först duscha, sen fara förbi Athos en stund och pussa lite, och sen far jag nog till Åsele och hänger med lite folk. Det suger dock att jag ska ta buss dit själv, men så blir det ibland eftersom alla verkar ha farit igår eller i morse!
-
Myshästen haha...

I don't care where you're from

Godkväll! Orkade inte blogga igår och är fett trött idag också. Gårdagen spenderades med jobb och sedan en sväng till Athos dit Emelie följde med. Idag har jag också jobbat och varit hos Atte, och idag följde Noomi med till honom. Ridningen både igår och idag gick bara fint, känns som om jag har ridit honom fler gånger än jag faktiskt har. Tänkte lägga upp någon bild men det får bli senare när jag fått dom. Morgondagen kommer se ungefär likadan ut som de två föregående, jobb och stall. Får se om det blir att rida dubbla pass imorrn eller inte, ska i alla fall ut i skogen med Atte. Nu måste jag sova om jag ska orka med imorrn! Gonatt
-
Outfit för någon dag sen!

Trötter..

Blir ett snabbisinlägg ikväll också. Är fett trött efter den här dagen. Jobbade som sagt min första dag på Röbäcks 4H gård och har bland annat fått mata och vattna hästar, rasta kaniner och klippa ogräs, med sax. Var förbi Athos efter jobbet och vi tog en skrittur ut vilket gick fint. Tur han är snäll stora killen! Nu sussa, lång dag imorrn med jobb och dubbla ridpass! Sovsött

I don't care who you are

Tjabba! Blir bara ett snabbt inlägg innan jag lägger huvudet på kudden, för imorgon blir en lång dag! Idag har jag hängt med Dessi. Var med henne till stallet och fotade, fick också sitta på hennes pålle en stund och det må jag säga att det va då en speciell dam! När vi var klara drog vi hem till henne och käkade middag samt såg en film å ba myste. Eller ja, hon sov.. Morgondagen innebär jobb och Athos! Sovsött
-

It's a new day, but it all feels old. It's a good life, that's what I'm told. But everything, it all just feels the same.

Hejhej! Idag har varit en lugn dag, planen var att dra till Vännäs en stund men det blev inte så utan istället drog jag och mamma till pegasus där vi kikade lite på ridbyxor. Blev dock inget köpt idag men jag tänkte fara dit någon annan dag och köpa några! For även förbi statoil och ica, och jag köpte ny svamp till Athos eftersom han bara hade dåliga nu. Vi var också förbi hos honom en snabbis eftersom mamma ville se honom. I övrigt har jag bara slappat. Var ute och gick en sväng då vi undersökte ett ställe i skogen. 
-
Morgondagen hoppas jag kommer spenderas med min kära man som jag inte träffat på ett bra tag nu. Annars så ska jag nog bara ta det lugnt och vila mig inför jobbperioden som börjar på måndag. Hoppas att vädret blir bättre än det verkar som också.. Ha det gött!
-

I just wanna live

Hejhopp! Idag har varit en bra dag, men först tänkte jag säga att igår var jag ut och red en sväng med Loyd vilket var tokmysigt. Vi hittade ett ställe där det såg ut som man kunde plocka hjortron, och bara myste runt. Tillbaka till idag då. På dagen låg jag och solade vilket innebär att jag är brunare än jag nånsin varit förut! Runt två eller så kom Tone förbi och vi tog det lugnt, snackade, käkade vattenmelon och glass samt målade mina naglar. Strax innan fem drog vi till teg/böleäng där Jessica har Athos. Jag ska ju sköta om honom nästa vecka så jag ville prova rida han ordentligt en gång när Jessica var med. Vi tog lite bommar och skuttade lite villket kändes toppenbra. Som högst hoppade vi typ 1m, men det var inte höjden som var det viktiga utan bara att jag ville lära känna han bättre. Kvällen spenderades hemma med mamma och en vän till henne. Vad morgondagen bjuder på har jag ingen aning om, funderar på att ta en sväng förbi pegasus och kanske köpa nåt! Nu ska jag dejta kudden, gonatt!
-
Gårdagens lunch/middag
-
Fina Loyd!


Oh, happy day!

Godkvällers, i morse ringde klockan redan kvart i sju, dock blev jag inte medvetande förns 7.21 ungefär. Insåg snabbt att jag hade 20min på mig innan jag behövde åka så jag snabbfixade mig och åt lite yoghurt innan jag drog in till sjukhuset. Väl där fick jag stå och vänta en stund innan jag kom in, och direkt började min kära tandläkare att plocka bort min tandställning! Känslan när allt va borta va helt underbar! For hem och sov nån timme och sen fixade jag lite tjafs innan det var dags att fara in till tandis igen och limma fast ståltråd på insidan av tänderna som ska hålla allt på plats. På sidorna, alltså som tänderna som ligger mot mina kinder, känns de ungefär som att jag har extremt mjuka marshmallows, helt crazy. Kan fortfarande inte fatta att den är borta nu! Dock känns det jättekonstigt att le eftersom jag är van vid att det är massa tjafs i vägen. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig!
-
ps. bästa är kanske ändå att det inte fastnar mat nånstans..

It's time to go

Hallå! Gårdagen spenderades på stan med Anna, där jag hittade ett par jeans och en stickad tröja. Vi tog också en piggelin och det var mycket trevligt att umgås lite. Dock kom det asmånga måsar när vi satt ute på bryggan vilket inte va så kul. Idag har jag tagit det ganska lugnt. Låg ute och stekte lite i det fina vädret innan jag for till stallet, där det blev en skrittur ut på Bullen. När jag kom hem la jag mig återigen i solen, där jag stannade tills middagen var färdig. När jag käkat duschade jag sen for jag till Emelie för en trevlig kväll med massa snack. Morgondagen bjuder på tidig morgon, och sedan kommer det vara en bra dag, varför får ni veta senare. Gonattinatti!
-

It's time to go

Hallå! Gårdagen spenderades på stan med Anna, där jag hittade ett par jeans och en stickad tröja. Vi tog också en piggelin och det var mycket trevligt att umgås lite. Dock kom det asmånga måsar när vi satt ute på bryggan vilket inte va så kul. Idag har jag tagit det ganska lugnt. Låg ute och stekte lite i det fina vädret innan jag for till stallet, där det blev en skrittur ut på Bullen. När jag kom hem la jag mig återigen i solen, där jag stannade tills middagen var färdig. När jag käkat duschade jag sen for jag till Emelie för en trevlig kväll med massa snack. Morgondagen bjuder på tidig morgon, och sedan kommer det vara en bra dag, varför får ni veta senare. Gonattinatti!
-

Update

Godkväll! Känner att jag är sämst på att blogga för tillfället, men det är ju trots allt sommar och då ska man ju vara ute, eller hur det nu va. I torsdags blev det stall då, red ut en sväng med Nils och det gick väl som det gick. Om jag minns rätt så var jag hemma torsdags kväll eftersom det mest troligt regnade. I fredags var det lite folk här och vi chillade och spelade fotboll och kubb, samt drog förbi kont en sväng. Det var ju trots allt ett år sen vi var där första gången!
-
Gårdagen spenderades hemma, Petter var förbi en sväng och sen kom Jessica och höll mig sällskap tills Erik plockade upp henne. Låg sen och snackade med en kompis halva natten, och när jag i morse tänkte vakna och dra till stallet var jag helt slut och orkade inte ens röra mig. Katten kom och sov bredvid mig en stund också men tillslut blev hon less och började trampa på mig. Dagen spenderades alltså med att chilla framför tvn. Kom på att jag ville ha sushi till middag så jag brummade 1,5 mil till stan och köpte det, sen for jag hem och käkade. Mamma kom efter en liten stund, och trots att de varit skönt att vara själv var det ändå trevligt att hon är hemma igen. Imorrn blire stan med Anna och sen förhoppningsvis Jessica, taggat! Nu ska jag nog försöka sova, ha det bra!
-

RSS 2.0